DESPRE MINE

Buna.

Eu sunt Stefania, am 24 de ani si sunt din Bucuresti.

IMG_20181226_123500

Imi place sa ma plimb si sa fac poze in zilele pline de soare, iar in cele ploioase aleg sa citesc sau sa urmaresc un serial. Sunt atrasa de produsele cosmetice, imi place sa le descopar si sa le testez. Prin machiaj ma relaxez si tot prin machiaj reusesc sa ma exprim si sa ies din zona mea de confort.

Acest blog a luat nastere din pasiuna pe care o am pentru beauty, skin care si makeup.  Tot din pasiune pentru makeup am absolvit in luna Martie a acestui an si cursul de baza al Scolii Atelier Paris sub indrumarea trainerului Claudia Nita.

Toate informatiile si review-urile de pe blog sunt subiective. Este posibil ca produsele care mi-au placut si care mi s-au potrivit sa nu se potriveasca sau sa nu fie pe placul tuturor. Suntem diferiti si avem nevoi diferite.

Am cateva branduri care imi sunt alaturi si vreau sa le multumesc ca au incredere in mine! ❤ Melkior, Infinite Love, BuzzStore, Pr Avenue, Line Agency.

Iti multumesc ca imi esti alaturi, ca imi urmaresti blogul si imi citesti articolele! Fiecare apreciere si fiecare mesaj ma bucura enorm.

Daca iti doresti sa colaboram imi poti trimite un email pe adresa: stephanieschoices@gmail.com