REVIEWS · SKIN CARE

Hidratare si efect anti-aging – serumuri Biotissima – Life Care Happy

Buna dragilor!

Cred ca știți ca de o perioada am ales sa adaug in rutina tenului meu si produse cu efect anti-aging. Dupa o varsta incep sa apară ridurile fine, productia de colagen sa scadă si efectele trecerii timpului sa se vadă. Au ajuns la mine 2 produse care au ingrediente ce sunt menite sa ma ajute in lupta cu trecerea timpului.

IMG_20210529_112650

Lifting Eye Serum cu Neodermyl de la Biotissima stimulează producția de colagen. Acest ser conține Neodermyl, o sursa de bio-energie pura ce reactiveaza natural producția de colagen si elastina. Este echivalentul neinteligibil al colagenului si elastinei, fiind premiat cu “Gold Winner” pentru cel mai bun ingredient. Serul nu contine parabebi, silicon si SLS si promite 15% redecere a volumului si adâncimii ridurilor in numai 15 zile.

IMG_20210529_112844

Face Serum cu Pentavitin, tot de la Biotissima hidrateaza in profunzime. Are o structura identica de carbohidrați cu cea a pielii umane. Pentavitin este un ingredient 100% natural, creat din plante, ce asigura o hidratare imediata si in profunzime, generând un rezervor de hidratare pentru ten, care durează pana la 72 de ore.

IMG_20210529_112951_1

Ambele recipente sunt din sticla ceea ce este mai igienic si mai indicat pentru produsele pentru ten si vin cu pompita si cu un capacel pentru protecție. Formula serurilor este lejera si hidratantă, se absoarbe repede in piele si lasa pielea catifelata. Se simte putin parfum in ele, dar nu irita tenul.

Imi place tare mult atenția oferita detaliilor pentru aceste produse si voi continua sa le folosesc pentru a vedea efecte maxime.

Serurile sunt disponibile pe life-care.com si sunt premiate pentru cel mai bun si cel mai inovativ ingrediente.

Iti mulțumesc pentru vizită.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.