REVIEWS · SKIN CARE

MAGNETIC MASK – MASCA INOVATOARE DE LA LIFE CARE HAPPY

Bună, dragilor!

Dacă mă urmăriți pe social media știți cât de mult îmi plac măștile pentru ten. Datorită acestui motiv nu am putut refuza propunerea de a încerca o nouă mască mai ales că îndepărtarea acesteia se face într-un mod unic. Astăzi vă prezint Magnetic Mask din gama Biotissima de la Life Care Happy.

IMG_20210318_141513

Magnetic Mask are o formulă bazată pe particule de fier. Ingredientele principale din aceasta fiind Matrixyl 3000 și Retinol. Matrixyl 3000 este o peptidă anti-îmbătrânire care se găsește în celulele pielii, dar în timp aceasta scade apărând ridurile și un aspect tern al tenului. Retinolul cunoscut și ca Vitamina A are efecte tot anti-îmbătrânire. Acesta accelerează procesul de reînnoire a celulelor, iar utilizarea produselor care conțin retinol pot înfrâna sau stopa îmbătrânirea.

În compoziția acesteia mai găsim și uleiuri nutritive ca cel de jojoba, migdale dulci și măsline. Acestea având rol antioxidant și hidratant.

IMG_20210318_141634

Modul de îndepărtare al măștii o face unică și inovatoare. Mai exact se îndepărtează cu ajutorul unui magnet, iar această metoda activează microcirculața la nivelul pielii, crescând capacitatea de regenerare și lăsând tenul hidratat și sănătos.

Masca este într-un recipient de sticlă și vine împreună cu o mică spatulă pentru aplicare si cu magnetul pentru îndepărtarea acesteia. Se aplică într-un strat subțire pe tenul curat, iar după 3-5 minute se îndepărtează cu ajutorul magnetului. Fiind vorba de un magnet puternic se recomandă invelirea acestuia într-un șervețel (eu am folosit două) și îndepărtarea măștii fără a atinge tenul. Produsul rămas pe piele trebuie masat pe ten pentru un efect maxim.

După îndepărtarea măștii pe ten rămâne o peliculă ca de ser mai gros care hidratează tenul și îl face foarte fin. L-aș asemăna cu aplicarea unei baza siliconate, dar după un timp este absorbit de piele și ii oferă un aspect luminos și catifelat.

Pe lângă modul deosebit de îndepărtare, mi-a plăcut tare mult aspectul tenului lăsat de această mască după aplicare. În timp și cu asocierea cu alte produse pe bază de retinol și rezultatele vor începe să apară. În plus se recomandă să folosim această mască de două ori pe săptămână.

Am și un clip cu aplicarea și îndepărtarea Magnetic Mask de la Biotissima pe care îl puteți urmări accesând link-ul de mai jos.

//www.instagram.com/embed.js

Găsiți masca disponibilă pe life-care.com aici.

Ai încerca Magnetic Mask?

Îți mulțumesc pentru vizită.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.