IN BUCATARIA MEA · REVIEWS

SCAPĂ DE GRIJA VASELOR CU NOUA GAMĂ FAIRY EXTRA+

Bună, dragilor!

Cred că avem toții în familie un membru care e pasionat de bucătărie, fie că este vorba de pregătirea diferitelor feluri de mâncare sau exersarea rețetelor de patiserie și cofetarie. Îmi place să gătesc și să îmi petrec timpul în bucătărie, dar în majoritatea cazurilor îmi doresc o magie pentru teancul de vase din chiuvetă. Dacă și tu ai avut cel puțin o zi în care ai gândit ca mine, atunci acest articol îți va fi cu siguranță foarte util.

IMG_20210225_105958

De curând Fairy a lansat o nouă gamă, Fairy Extra +. Noua formulă promite să îndepărteze rapid grăsimea dificilă fiind cu până la 50% mai rapidă. Este concepută astfel încât să facă spumă de la început, distrugând grăsimea și urmele de mâncare greu de curățat. De asemenea ajută la evitarea depunerii ulterioare de grăsime, astfel încât vasele să se clătească mai ușor de fiecare dată.

IMG_20210225_105927

Fiecare picătură pătrunde și dizolvă grăsimea de pe vase fără a fi necesară înmuierea peste noapte a acestora, ajutându-te să economisești timp și lăsând în urmă vasele strălucitoare. În plus procesul de spălare al vaselor devine mai plăcut cu Fairy Extra+ pentru că poți alege dintre trei arome: fresh de citrice, cea intensă de liliac sau cea răcoritoare de fructe de pădure roșii.

IMG_20210225_105909

Mi-am răsfățat deja familia și am preparat câteva rețete de pe internet, dar și felurile noastre preferate de mâncare. Spălatul vaselor nu a mai fost un proces atât de lung și neplăcut. Totul a fost învăluit în super arome care fac ca momentele să treacă și mai repede. Varianta mea preferată este cea roșie cu fructe de pădure roșii, miroase absolut divin.

IMG_20210225_105851

Gama Fairy Extra+ este deja disponibilă în magazine în varianta de 650ml și 900ml la un preț super accesibil.

Ai încercat această gamă nouă? Cum ți se pare? Folosești detergent de vase de la Fairy?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.