HAUL · MAKEUP

MAKEUP GOODIES – IANUARIE – OMG MYSTERY BOX

Bună, dragilor! 🤗

Știți deja cât de mult îmi place OMG Mystery Box de la Makeup Shop. Am reușit să comand și cutia din această lună, cutie care tocmai a ajuns la mine. Vreau să vă arât produsele din ea, iar la final vreau să aflu părerea voastră, dacă merită sau nu cutia lunii Ianuarie. Să ținem cont că prețul a rămas neschimbat, acesta fiind de 99 de lei. Hai să intrăm în cutia misterioasă.

IMG_20210120_143028

Paleta acestei luni este de la NYX din colecția Ultimate, în variata Warm Rust. Nuanțele metalice sunt atât de frumoase și atrăgătoare, iar paleta mă duce cu gândul la primăvară și toamnă. Dacă țin bine mine am mai găsit o paletă din această colecție. Nuanțele nu mi se potriveau la aceea, dar cu siguranță o voi încerca pe acesta. Paleta conține 12 nuanțe cu 3 texturi: farduri mate, sidefate și metalice.

Am găsit în această cutie și un produs The Balm. Vestitul iluminator Mary-Lou Manizer în varianta de călătorie. O variantă generoasă pentru un iluminator astfel încât să îți faci o părere despre el, dar și pe care să îl încerci o perioadă destul de lungă de timp. Are o nuanță tare frumoasă de șampanie și de-abia aștept sa îl încerc pe ten.

IMG_20210120_143220

IMG_20210120_143205

Următoarele două produse sunt de la Boys’n Berries. Un ruj lichid mat All Day Matte în nuanța Shanna care poate fi folosit și ca bază pentru pleoape la recomandarea celor de la Makeup Shop. Rujul are o nuanță de roz – piersiciu interesantă. Nu am încercat aceste rujuri ca bază pentru farduri, dar știind acest lucru sunt tare curioasă de rezistența acestei combinații. Cel de-al doilea produs este o mascara din colecția de iarnă, Magic Nights. Mi-am achiziționat ceva din această colecție de sărbători și mă bucur că am găsit în cutie și acest produs. Această mascara promite volum, rezistență până la 24 de ore și un pigment negru intens fără să lipească genele.

IMG_20210120_143322

Ultimele produse din cutie sunt câteva mostre din fondul de ten Lifeproof Foundation de la Sleek. Un produs ce promite să uniformizeze aspectul tenului, având o acoperire medie spre mare, formulă buildable și cremoasă fără ulei, aspect matifiant și proprietăți antiinflamatoare. Mă bucur că au pus nuanțe diferite, așa o pot găsi pe cea apropiată tenului meu și pot testa produsul. Deși am câteva fonduri de ten în colecție trebuie să recunosc că descrierea acestuia este atrăgătoare. Îl voi testa și dacă voi fi mulțumită îl voi achiziționa în variantă full size.

IMG_20210120_143401

Cutia din această lună a fost cu puține produse, dar care par să facă o echipă bună împreună. Sunt curioasă dacă voi l-ați testat. Aș vrea să aflu părerea voastră în căsuța de comentarii și tot acolo să îmi spuneți cu ce produs să încep testarea.

//www.instagram.com/embed.js

Produsele sunt disponibile pe site-ul Makeup Shop. Eu îl urmăresc constant pentru că au mereu super reduceri la produse. De curând au adus pe site și produsele BPerfect cosmetics și vă recomand să aruncați o privire peste acestea.

Sper că ți-a plăcut conținut OMG Mystery Box din luna Ianuarie. Îți mulțumesc pentru vizită.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.