SKIN CARE

PRODUSE DE TOP ÎNTR-UN SINGUR LOC – GETT’S SHOP

Bună, dragilor!

Cred că știți că unul dintre domeniile afectate de pandemie a fost cel de beauty. Pentru o perioadă destul de lungă de timp saloanele au fost închise și ne-am descurcat singure acasă cu procesele de înfrumusețare. În această perioadă ai căutat cu siguranță cele mai bune bune produse și ustensile pentru păr, cele mai potrivite produse pentru îngrijirea tenului, produse rezistente pentru manichiura și pedichiură. Ei bine te anunț că toate aceste produse au fost strânse într-un singur loc.

Gett’s Salons, unul dintre saloanele cu renume în domeniu, prezent cu acestea în mai multe mall-uri a lansat getts.shop/ro/. Primul shop online din domeniul frumuseții care îmbină experiența din offline cu cea din online. Pe site găsești o mulțime de produse de la branduri ca Wella Professionals, Skeyndor, L’Oreal, Keune, Kerastase, IBD, Body Drench și multe altele. Îți voi prezenta și eu trei produse care au ajuns la mine de curând.

Loțiunea de corp de la Body Drench vine într-o cantitate generoasă de 500ml și este fabricată în SUA. Aceasta este infuzată cu apă de nucă de cocos, ulei de nucă de cocos și ulei de jojoba. Îți învăluie simțurile cu un parfum crocant de nucă de cocos lăsând pielea moale, netedă și cu un aspect sănătos. Are o formulă ce oferă hidratare profundă, se absoarbe rapid lăsând o senzație ușoară pe piele.

IMG_20201228_114045

O mască tare interesantă vine din partea celor de la Skeyndor. Mymask Fresh Sorbet are textură de sorbet și este o mască remineralizantă și hidratantă care provine din Spania. Are în compoziție apă glaciară norvegiană, magneziu, gluconat de zinc și cupru, factor hidratant natural, extract de malahit. Se aplică o cantitate generoasă prin masaj pe ten și gât, se lasă să acționeze câteva minute după care se îndepărtează excesul și se masează până la absorbția completă. Rezultatul este o piele hidratată în profunzime și cu un aspect sanatos.

IMG_20201228_114131

Ultimul produs este tot de la Skeyndor și este vorba despre un tratament pentru ten, mai exact 7 fiole reparatoare ce stimulează repararea și detoxifierea pielii în timpul nopții. 8h Night Repairing Concentrate este o fiolă dedicată îngrijirii tenului pe timul nopții, fiind un cocktail de micropeptide bioactive ce consolidează jonctiunea Dermo-Epidermică, îmbunătățește calitatea fibrelor de colagen și a altor elemente structurale ale pielii. Ingredientele acestui cocktail sunt 3 peptide de reparare ECM, triptofan și extract de arbore de mătase.

IMG_20201228_114213

Pe lângă multitudinea de produse de top de pe site te poți bucura de experiențe complete la saloanele Gett’s Shop. Pentru a fi evitate neplăcerile în această perioadă nu uita să te programezi înainte de vizita în unul dintre saloane. Acestea respectă toate normele de igiena și siguranță pentru a îți oferi momente de îngrijire și răsfăț în siguranță.

Ce produse de pe site te-au atras?

Îți mulțumesc pentru vizită.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.