Advent Calendar · ADVENT CALENDAR 2020 · MAKEUP · SKIN CARE

BLOGMAS #10

Bună, dragilor!

Încă o zi în care combinăm machiajul cu îngrijirea, dar îngrijirea corpului de această dată. Eu zic că aceasta este perioada perfectă pentru băi calde, lungi și relaxante. Chiar dacă pielea nu este expusă ca în anotimpul cald, nu trebuie să trecem peste îngrijire și momentele alocate acesteia. În plus aceasta are nevoie de multă hidratare în această perioadă. Temperaturile scăzute usucă și deshidratează pielea de pe întreg corpul.

Calendarul de la Look Fantastic s-a gândit la acest aspect așa că astăzi mi-a oferit un produs pentru corp. Scrub-ul pentru corp de la Rituals îmi oferă un moment de răsfăț și îmi pregătește pielea pentru hidratare. Celulele moarte sunt eliminate blând datorită zahărului organic din compoziție. Are o aromă delicată de flori de cireș care întregește momentul de răsfăț. După exfoliere pielea va fi pregătită pentru crema hidratantă, aceasta fiind mai bine absorbită și hidratând în profunzime.

Îmi doresc de ceva timp să încerc produsele Rituals fiind foarte lăudate în mediul online. Îmi doream să achiziționez și calendarul advent de la ei în acest an, dar stocul s-a epuizat repede și nu am reușit să ajung în posesia lui.

IMG_20201209_105155

Advent calendarul de la Sephora îmi oferă un produs din Sephora Collection. Un ruj din gama Cream Lip Shine mai exact. Nuanța lui fiind 03 – Mauve Spirit, o nuanță frumoasă de roz care poate fi purtată în machiajul de zi. Am încercat varianta mată a acestor rujuri și sunt printre preferatele mele pentru că au un preț foarte bun, sunt opace, confortabile pe buze, foarte rezistente, iar gama de nuanțe este foarte mare. Gama din care face parte cel de azi este cu aspect lucios. De obicei acest lucru face ca rezistenta rujului să fie mai mică. Sunt curioasă dacă și la acest ruj este afectată rezistența sau au găsit cheia pentru formula acestuia.

IMG_20201209_110258

Care este brandul tău preferat pentru produsele de îngrijire a corpului?

Îți mulțumesc pentru vizită.

One thought on “BLOGMAS #10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.