Advent Calendar · ADVENT CALENDAR 2020 · HAIR · MAKEUP

BLOGMAS #9

Bună, dragilor!

Astăzi combinăm puțin produsele de makeup cu cele de îngrijire. Suntem destul de aproape de jumătatea calendarelor advent și sunt atât de mulțumită de cele două alese în acest an. Pe lângă faptul că au fost multe zile până acum în care produsele au fost din aceeași categorie și au făcut un fel de pereche, au fost produse super interesante pe care le voi testa în următoarea perioadă. Am descoperit produse și branduri la care nu aș fi avut acces sau spre care nu m-aș fi îndreptat, dar am ocazia să încerc și câteva pe care mi le doream de ceva timp. Hai să nu mai lungim vorba și să vedem ce au pregătit căsuțele cu numărul 9 pentru această zi.

Voi începe cu produsul de makeup din calendarul de la Look Fantastic. Acesta este un creion negru de la Diego Dalla Palma în nuanța 01. Un produs ce nu trebuie să lipsească din trusa noastră de makeup, fiind util atât în realizarea unul smokey, cât și pentru realizarea unei linii estompate de eyeliner, dar și pe conjunctivă. Cu acest produs sunt puțin mai familiarizată pentru că l-am primit lunile trecute în unul dintre Beauty Box-urile de la Look Fantastic.

IMG_20201209_105113

Produsul din calendarul Sephora este de la Christophe Robin. Un brand cu produse vegane, cu formule cu peste 90% ingrediente de origine naturală. Am primit o mască pentru păr, concentrată, cu aloe vera și 98% ingrediente de orginie naturală. Are o textură lejeră care promite rezultate vizibile la câteva minute după aplicare. Conține Aloe Vera care în combinație cu vitaminele, aminoacizii și ingredientele nutritive din compoziție, hidratează părul în profunzime. Mai conține și ulei de in care oferă suplețe și elasticitate. Părul devine hidratat și strălucitor de la primele utilizări. Vă spuneam și zilele trecute că îmi place să testez produse pentru păr. Când acestea promit hidratare și strălucire mă fac curioasă și doritoare să le încerc cât mai curând.

IMG_20201209_110239

Folosești balsam sau mască în rutina de îngrijire a părului tău?

Îți mulțumesc pentru vizită.

One thought on “BLOGMAS #9

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.