Advent Calendar · ADVENT CALENDAR 2020 · SKIN CARE

BLOGMAS #8

Bună, dragilor!

Subiectul de astăzi este îngrijirea tenului. Un pas foarte important în rutina tenului este demachierea. Fiind un pas peste care nu trebuie să sărim nici în zilele în care nu purtăm machiaj. Pentru astfel de zile, pentru mine, este suficientă apa micelară și un gel de curățare, însă când machiajul este mai complex lucrurile se schimbă. Pentru a dizolva mai repede machiajul folosesc ulei demachiant, iar pentru a curăța tenul în totalitate folosesc și un gel de curățare spumant.

Probabil v-ați întrebat ce legătură are demachierea cu advent calendarele. Ei bine în cel de la Look Fantastic am găsit un astfel de produs care îndepărtează rapid machiajul. Eve Lom cleanser este un cleanser cu mai multe efecte. Curăță tenul, are efect anti-septic, hidratează și are ingrediente care îndepărtează și cele mai rezistente produse de makeup. Aplicat prin masaj îmbunătățește circulația și oferă hidratare și strălucire. De-abia aștept să încerc acest produs și să văd dacă poate înlocui cei doi pași din rutina mea. Sunt curioasă dacă poate îndepărta machiajul și curăța tenul fără a fi nevoie de aplicarea unui alt produs.

IMG_20201209_105058

Și cel de-al doilea produs de astăzi este tot pentru îngrijirea tenului. Laneige este un brand ce se găsește în Sephora. Produsul primit astăzi este o mască de noapte pentru ten. O mască cu textură de gel care reîmprospătează și hidratează tenul în profunzime peste noapte. Rezultatul fiind o piele odihnită, proaspătă și luminoasă. Este primul meu produs de la acest brand, dar știu că au o mască pentru buze care face minuni pentru buzele foarte uscate sau deshidratate. Așa că de-abia aștept să încerc această mască care este perfectă pentru acest sezon și pentru temperaturile scăzute din ulimele zile.

IMG_20201209_110216

Care este metoda preferată de tine pentru demachiere? Folosești sau ai auzit de curățarea tenului în doi pași?

Îți mulțumesc pentru vizită.

One thought on “BLOGMAS #8

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.