Advent Calendar · ADVENT CALENDAR 2020 · MAKEUP · SKIN CARE

BLOGMAS #7

Bună, dragilor!

Încerc să postez la timp conținutul calendarelor advent, dar nu prea reușesc în ultimele zile. Mi se întâmplă în fiecare lună să am câteva zile, maxim o săptămână în care să nu îmi ajungă timpul. Aș avea nevoie de o zi mai lungă și bineînțeles lumină naturală în majoritatea zilei. Mi-am propus ca în anul următor să fiu mai organizată în ceea ce privește timpul, astfel încât să realizez tot ce îmi doresc și plănuiesc într-o zi. Sunt curioasă cum vă descurcați cu timpul și dacă reușiți să realizați tot ce vă propuneți.

Să tăiem o sarcină de pe to do list și să vedem ce se ascunde în calendarele advent.

Un eyeliner cu două capete de la Tarte am găsit în calendarul de la Sephora. Acesta poartă numele de Tarteist. La unul dintre capete este un eyeliner lichid, iar la celălalt un creion cremos negru. În ultimul timp am exersat linia de eyeliner mai mult cu un fard și o pensulă subțire. Sunt curioasă dacă pot trece la următorul nivel și dacă voi reuși să realizez liniile de tuș cu acest eyeliner lichid.

IMG_20201209_110158

În calendarul Look Fantastic am găsit un produs de skincare. Mai exact un toner cu AHA de la Ren. Este un exfoliant blând ce curăță impuritățile de pe ten, decongestionează porii și promite să ofere luminozitate și strălucire. Nu am mai încercat acest brand, însă am avut produse cu AHA pe care le aplicam seara, iar dimineața tenul meu era fin și curat. AHA este o substanță activă care se potrivește foarte bine tenurilor mixte și grase. Poate fi folosită și pe tenul normal și uscat, dar mai rar. Bineînțeles că nu trebuie să uităm de protecția solară atunci când folosim substanțe active.

IMG_20201209_105024

Cum ți se par produsele de astăzi? Îți realizezi linia de tuș cu un astfel de eyeliner?

Îți mulțumesc pentru vizită.

One thought on “BLOGMAS #7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.