Advent Calendar · ADVENT CALENDAR 2020 · HAIR · SKIN CARE

BLOGMAS #6

Bună, dragilor!

Ghetuțele au fost pline de bunătăți astăzi, la fel și calendarele advent. Încheiem săptămână cu produse de îngrijire. Vremea rece își lasă amprenta pe pielea și părul nostru și trebuie să le acordăm în continuare atenție. Mai ales că este cea mai bună perioadă pentru băi lungi și relaxante, perfecte pentru îngrijirea de care avem nevoie. Și de această dată produsele sunt noi pentru mine. Însă cu unul dintre branduri sunt mai familiarizată pentru că am încercat și folosesc produsele lor.

În calendarul de la Look Fantastic am descoperit brandul Philip Kingsley. Un brand axat pe produsele pentru păr. Cel primit astăzi este un balsam ce hidratează în profunzime firul de păr și cuticula acestuia. Face ca părul să fie moale, suplu, lucios, elastic și puternic. După folosire oferă protecție UV și ajută la păstrarea culorii atunci când părul este vopsit. Cred că știți deja că balsamul este cel mai bun prieten al meu și mereu îmi place să încerc astfel de produse. Pentru un păr creț ca al meu care se încurcă așa de ușor, un balsam bun face diferența și mă ajută mult la descurcarea lui, dar îi oferă strălucire și hidratare în același timp.

IMG_20201202_153129

Cel de-al doilea produs este de la Pixi. Un brand super interesant din Anglia pe care eu l-am tot testat în ultimul an. De această dată voi încerca o variantă mică din tonerul lor cu retinol. Acesta ajută la uniformizarea nuanței și a texturii pielii, oferind luminozitate tenului. Conține o combinație de antioxidanți și peptide care regenerează și protejează tenul împotriva agresorilor din mediu. Folosit pe o perioadă mai lungă de timp promite să diminueze și să împiedice apariția ridurilor și liniilor fine, având efect anti-aging. Se folosește în rutina de seară, tapotând tenul cu o dischetă îmbibată în produs. În timpul folosirii produsului nu trebuie să uităm de protecția solară, deoarece acesta sensibilizează tenul și există riscul apariției petelor solare.

IMG_20201202_152720

Nu pot să spun cât de tare mă bucură această legătură între calendarele advent. Combinația de produse de astăzi și de zilele trecute mi se pare tare drăguță. Nu mai spun că descopăr produse interesante pe care de-abia aștept să le încerc. Acestea fiind într-o cantitate suficientă pentru a îmi face o părere despre ele și pentru a decide dacă le voi cumpăra în varianta mare sau nu.

Cum ți se par produsele de astăzi?

Îți mulțumesc pentru vizită.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.