Advent Calendar · ADVENT CALENDAR 2020 · MAKEUP

BLOGMAS #5

Bună, dragilor!

Am ajuns la finalul primei săptămâni de Blogmas. Terminăm această săptămână cu surprize dulci aduse de Moș Nicolae. Zic dulci pentru că în copilărie știam că Moș Nicolae este mai sărac decât Moș Crăciun. Așa că în ghetuțe primeam dulciuri și fructe. Pe lângă surprizele dulci le avem și pe cele din calendarele advent, așa că să vedem ce ne-a fost pregătit pentru astăzi.

Calendarul Sephora îmi oferă primul meu produs de makeup de la Mark Jacobs. Este vorba despre o mascara care promite să ofere alungire, curbare genelor și o rezistență de lungă durată. Pentru că în ultimul timp am tot deschis câteva astfel de produse, voi păstra această mascara până când termin o alta. Îmi place să testez mascara, dar mi se pare că acest proces sa întinde pe o perioadă de timp. Fiind vorba despre un produs care își schimbă puțin formula după deshidere, iar acesta trebuie folosit într-o anumită perioadă de timp. O mascara deschisă trebuie folosită maxim 3-4 luni.

IMG_20201202_152634

Și cel de-al doilea calendar, cel de la Look Fantastic îmi oferă tot un produs de makeup. Tot un brand nou pentru mine, 3INA fiind acesta. Produsul este un fard cremos într-o nuanța superbă, sidefată și perfectă pentru un makeup de Crăciun. Acesta poate fi aplicat ca atare, se poate fixa cu un fard într-o nuanță asemănătoare sau chiar cu un pigment frumos peste. Sunt curioasă de opacitatea fardului și dacă acesta rezistă pe parcursul întregii zile.

IMG_20201202_153036

De-abia aștept să încerc aceste produse, dar în special fardul cremos. Îmi place tare mult nuanța lui și cu o linie de eyeliner cred că se va vedea genial. Calendarele advent “s-au vorbit” puțin și mi-au oferit ambele produse de makeup pentru zona ochilor.

Cred că în final voi face un machiaj cu toate produsele pe care pot și pe care îmi doresc să le testez din calendarele advent și voi reveni cu o primă impresie despre acestea.

Cum ți se pare combinația de produse de astăzi?

Îți mulțumesc pentru vizită.

One thought on “BLOGMAS #5

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.