Advent Calendar · ADVENT CALENDAR 2020 · MAKEUP

BLOGMAS #4

Buna, dragilor!

Incerc sa ajung la zi cu prezentarea produselor din calendarele advent. Treburile casnice ma cam tin inca putin pe loc. Ati inceput si voi pregatirile? Daca da, sunt tare curioasa cum reusiti sa gestionati timpul si sa faceti tot ceea ce va propuneti. Mi se pare ca in ultimul timp as vrea sa adaug inca 10 ore la cele 24 ale zilei pentru a ma tine de toate planurile. Nu mai spun cate idei de materiale imi vin acum cand trebuie sa ma concentrez pe alte lucruri, dar le scriu pe o hartie si astept ziua in care le pot pune in practica. Sa trecem insa la cele doua calendare advent care s-au aratat minunate pana acum si sa vedem ce se ascunde la numarul 4.

Pudra Peach Perfect de la Too Faced in varianta mini este produsul zilei din calendarul de la Sephora. O pudra pulbere. translucida, cu efect matifiant si cu un miros delicat de piersica. Face parte dintr-o gama tare draguta din care eu mai am o paleta cu farduri de pleaope despre care v-am vorbit aici.

IMG_20201202_152544

Mergem putin in zona de skincare pentru ca produsul din calendarul de la Look Fantastic este o apa micelara. Are un nume tare interesant – Rodial Dragon’s Blood Cleansing Water.

Ramanem tot in zona produselor de makeup cu o mascara de la Marc Jacobs. Este primul meu produs de la acest brand si recunosc ca sunt tare curioasa de acesta. Promite sa ofere alungire, curbare genelor si o rezistenta de lunga durata. Pentru ca in ultimul timp am tot deschis cateva astfel de produse, voi pastra aceasta mascara pana cand termin o alta. Are un nume tare interesant – Rodial Dragon’s Blood Cleansing Water. Este o apa micelara ce hidrateaza si estompeaza roseata. Ofera senzatie de confort tenului, curatand machiajul si impuritatile si nu trebuie clatita. Ajuta la mentinera elasticitatii pielii si are efecte anti-aging.\

IMG_20201202_152911

Se pare ca produsele merg in continuare impreuna fiind vorba de un produs pentru fixarea machiajului si unul pentru demacherie. Pentru ca da, cea din urma este foarte importanta pentru tenul nostru si nu ar trebui sa lipseasca din rutina de ingrijire.

Ai incercat produse Too Faced din gama cu aroma de piersica?

Iti multumesc pentru vizita.

One thought on “BLOGMAS #4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.