Advent Calendar · ADVENT CALENDAR 2020 · HAIR · SKIN CARE

BLOGMAS #3

Bună, dragilor 🤗

Astăzi deschidem o nouă căsuța din calendarele advent. Sunt tare curioasă ce voi găsi astăzi în acestea și dacă produsele mă vor surprinde plăcut ca cele din zilele anterioare. Am început ușor ușor să decorez casa și să fac spiritul sărbătorilor și mai prezent în jurul meu. Numărătoarea calendarelor mă face să fiu și mai nerăbdătoare la ideea ca vom sta cu familia la masă curând, dar parcă ar merge și câțiva fulgi de zăpadă.

Astăzi este despre îngrijire. Pentru că ambele calendare mi-au oferit produse de îngrijire.

În calendarul Sephora am descoperit un șampon solid de la Respire. Are 94% ingrediente de origine naturală și conține lapte de migdale. Hidratează și protejează toate tipurile de păr, fiind îmbogățit cu 3 tipuri de uleiuri vegetale. Brandul este francez, iar prețul acestui mic produs este în jur de 40 lei. Nu am încercat până acum un șampon solid și sunt curioasă cât de eficient este.

IMG_20201202_152450

Cel de-al doilea produs de astăzi este un gel de duș. Molton Brown este un brand din Anglia care se comercializează pe Look Fantastic. Gelul de duș este cu rubarbă și trandafiri și miroase minunat. Sunt tare curioasă să îl încerc pentru că am auzit numai lucruri bune despre acest brand. Aș putea spune că este un produs de lux pentru că varianta de 300 ml este 125 lei.

IMG_20201202_152819


Mi se pare tare interesant că până acum produsele din cele două Calendare Advent s-au potrivit atât de bine împreună, deși sunt doua branduri fără legătură între ele. Ieri a fost o combinație de iluminator și pensulă pentru aplicarea acestuia, iar astăzi doua produse pentru îngrijire și pentru un răsfăț complet.

Cum ți se pare această potrivire de produse și care este produsul pe care ai vrea să îl încerci dintre cele două?

Îți mulțumesc pentru vizită.

2 thoughts on “BLOGMAS #3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.