Advent Calendar · ADVENT CALENDAR 2020 · MAKEUP

BLOGMAS #2

Bună, dragilor!

Astăzi aș vrea să încep prin a vă mulțumi că ați fost alături de mine și că m-ați susținut în competiția Beauty Vlogging School. Vă mulțumesc că v-ați rupt din timpul vostru să îmi oferiți note în fiecare zi și să îmi arătați că sunteți lângă mine. Materialele realizate pentru teme vor rămâne pe canalul meu de YouTube și pot fi urmărite oricând doriți, mai ales că acestea conțin o parte din informațiile de la cursuri. Tot pe canalul meu de YouTube am început și o serie de mini clipuri zilnice în această lună.

Să revenim însă la blog și la Blogmas, la cele două calendare advent și să vedem ce surprize se ascund în spatele căsuțelor cu numărul 2.

Calendarul advent de la Sephora oferă și astăzi o mega surpriză. Este vorba despre un iluminator superb de la Natasha Denona în variantă mini. Nuanța este foarte frumoasă și perfectă pentru ca machiajul să strălucească de sărbători. Produsul full size de 10g este la 150 lei în magazinele Sephora, iar produsul primit are 4g. Eu zic că este o cantitate generoasă având în vedere că este un produs care nu se consumă așa de ușor.

IMG_20201202_152354

În calendarul de la Look Fantastic am găsit o pensulă de la Luxie. Datorită formei ei poate fi folosită pentru aplicarea iluminatorului. Am mai găsit pensule de la acest brand în beauty box-uril lunare de la Look Fantastic. Au fibre sintetice, dar sunt moi și pufoase. Rămâne să văd cum se descurcă la aplicarea produselor și bineînțeles la spălare.

IMG_20201202_152222

Deși mai am multe zile de descoperit cred că am ales foarte bine calendarele advent anul acesta. Sunt plăcut surprinsă după cea de-a doua zi și de-abia aștept să văd și restul produselor.

Sunt curioasă care este produsul care te atrage cel mai mult dintre cele două. Aștept răspunsul tău în comentarii.

Îți mulțumesc pentru vizită.

One thought on “BLOGMAS #2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.