Advent Calendar · ADVENT CALENDAR 2020 · MAKEUP · SKIN CARE

BLOGMAS #1

Bună, draga mea!

Suntem la începutul lunii decembrie ceea ce înseamnă că seria Blogmas se întoarce. La fel ca în ultimii doi ani, în această lună voi posta în fiecare zi. Postările vor fi despre produsele pe care le găsesc în calendarele advent.

Anul acesta am ales 2 calendare: Sephora Favorites si Look Fantastic. Din câte știu în ambele majoritatea produselor sunt high end. Am renunțat anul acesta la calendarele NYX pentru că din ce am văzut pe internet se repetau produsele de anul trecut, iar cele pentru buze erau fix în aceleași nuanțe. Știu ca ești curioasa să aflii ce se ascunde în prima căsuța din toate acestea așa că să trecem la produse.

În cel de la Look Fantastic am găsit un duo de la Natasha Denona. Acesta conține iluminator și o nuanță sidefată de blush. Produsele Natasha Denona sunt foarte apreciate de make-up artiști așa că de-abia aștept să le testez și eu.

IMG_20201201_163117

Calendarul Sephora îmi oferă un produs de skincare. Mai exact un serum cu vitamine C și E, dar și cu peptide. Serul promite să ofere luminozitate și tonifiere tenului, iar după 28 de zile să estompeze liniile fine. Momentan acest produs trebuie să mai aștepte deoarece am câteva serumuri desfăcute și pe care îmi doresc să le termin.

IMG_20201201_162935

Produsele sunt foarte interesante pentru prima zi. Sunt curioasă cum se vor prezenta și restul căsuțelor pe parcurs, iar la final îmi voi face o părere dacă aceste calendare au meritat banii sau nu.

O parte din produsele de makeup le voi încerca în Vlogmas așa că te aștept sa te abonezi gratuit aici la canalul meu de YouTube.

Încă mai găsești câteva calendare advent disponibile. Ai aici o listă cu acestea. Dacă ți-ai luat deja un calendar aștept să îmi spui în comentarii care este acesta.

Îți doresc o lună minunată, plină de iubire și de magie. Îți mulțumesc pentru vizită.

3 thoughts on “BLOGMAS #1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.