REVIEWS · SKIN CARE

TRATEAZĂ IMPERFECȚIUNILE CU GEROVITAL STOP ACNEE

Bună, draga mea!

Cred că te-ai confruntat și tu cu apariția imperfecțiunilor pe ten. Fie din cauza măștii, a acneei din adolescență sau dobândită la o anumită vârstă. Deși știm că este normal ca astfel de coșuri să mai apară din când în când pe tenul nostru, acestea ne indispun și ne afectează încrederea în noi. Vin astăzi către tine cu o soluție, gama Stop Acnee de la Gerovital.

Din această gamă fac parte mai multe produse, însă îți voi prezenta patru dintre ele. Pe 3 dintre acestea le poți găsi într-un kit pentru tenul acneic în magazinele Gerovital, dar și în supermarket-uri.

IMG_20201126_154311

Gelul spumant purifiant Gerovital Stop Acnee are o formulă care curăță blând tenul fără să îl usuce. Îndepărtează impuritățile și excesul de sebum. Nu conține parabeni. Poate fi folosit pe tenul mixt, gras sau acneic, atât dimineața, cât și seara.

Deși tenul meu este mixt, îmi place sa folosesc un produs bland pentru curățare care să nu lase senzația de piele care strânge. Acest gel spumant de la Gerovital mi-a îndeplinit dorințele și mi-a curățat tenul foarte bine.

IMG_20201126_154554

Crema gel Sebum Control Stop Acnee este destinata tenului seboreic, adică cu exces de sebum. Acest exces este cel mai des întâlnită la tenurile mixte, grase și acneice. Crema are o textură lejeră, ușoară, care se absoarbe rapid în piele. Oferă pielii matifiere pentru o lunga durata de timp. Poate fi folosita atât dimineața, cât și seara.

Mi-a plăcut însă să o folosesc mai mult pe timpul zilei pentru a tine sebumul sub control și a prelungi durata machiajului. Pe timpul nopții nu ma deranjează subumul asa ca am ales sa nu o aplic.

IMG_20201126_154617

Crema ultra-activa Gerovital Stop Acnee are un efect calmant asupra tenului. Are o textura lejera ce se absoarbe rapid în piele. Aceasta reduce sebumul și favorizează ameliorarea leziunilor acneice. Acidul salicilic din compoziție ajută la vindecarea mai rapidă a coșurilor. Poate fi folosita dimineața și seara, pe tenul curat.

IMG_20201126_154635

Bulinele autoadezive Gerovital Stop Acnee, ideale pentru mascarea coșurilor sau a semnelor lăsate de acnee. Acestea camufleaza și estompează imperfecțiunile. În același timp le protejează de praf și de impurități. Poți fi aplicate dimineața sau seara, pe tenul curat și se lasă să acționeze minimum 6 ore, maxim 12 ore. Cutia conține 23 de buline transparente și 7 buline cu modele.

Trebuie să recunosc că acesta este produsul meu preferat din această gamă, din cele testate. Obișnuiesc sa folosesc astfel de buline pentru a îmi vinde mai repede coșurile și m-am bucurat sa descopăr încă o varianta foarte bună. Plasturii sunt insesizabil pe ten și foarte eficienți. Eu ii las sa acționeze peste noapte și dimineața imperfecțiunile sunt vizibil estompate.

IMG_20201126_154429

Aceste produse au avut un efect benefic pe tenul meu. Dacă și tu ai imperfecțiuni sau probleme cu acneea poți încerca aceste produse. Bineînțeles că nu trebuie să sari peste vizita la un medic dermatolog pentru a găsi cea mai buna soluție pentru tenul tău, dar și pentru a afla cauza apariției coșurilor.

Produsele pot fi comandate de pe site-ul Farmec, le găsiți disponibile și în magazinele lor fizice, dar și în unele supermarket-uri.

Îți mulțumesc pentru vizită.

3 thoughts on “TRATEAZĂ IMPERFECȚIUNILE CU GEROVITAL STOP ACNEE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.