MAKEUP · MAKEUP LOOK · REVIEWS

TOTUL ESTE DESPRE PRIVIRE – AVON

Bună, draga mea!

Este timpul să vorbim despre câteva produse de makeup de la Avon pe care le-am încercat în ultima vreme. Cred că multe dintre noi am început cu produsele de makeup de la Avon. Încă de atunci am descoperit câteva produse care mi-au fost pe plac. Însă calitatea acestora s-a îmbunătățit de atunci și până acum și tot descopăr produse de makeup care mă surprind. Așa s-a întâmplat și de această dată când am fost aleasă la una dintre campaniile BUZZStore să încerc câteva produse de makeup. Hai să îți spun mai multe despre acestea.

MASCARA LASH GENIUS 5 ÎN 1

O mascara de un negru intens cu o perie tare interesantă care promite să aducă 5 beneficii. Produsul promite să ofere volum, alungire, separare, ridicare și să fie de un negru intens. Peria este de plastic cu multi peri separați, iar în capăt aceștia sunt așezați astfel încât să faciliteze aplicarea produsului pe genele scurte din interiorul pleoapei superioare, dar și pe cele de pe pleoapa inferioară.

IMG_20201110_171644
IMG_20201110_171905

FARD DE PLEOAPE LICHID METALLIC REIGN

Este un fard lichid metalic cu o pigmentație puternică. Nuanțele sunt opace dintr-un singur strat, iar datorită aplicatorului de tip burețel nu rămân linii sau dâre în momentul aplicării. Fardurile se aplică ușor și sunt rezistente. La mine au ajuns două nuanțe, Royal Rose – o nuanță intensă de auriu tare frumoasă și Majestic Mulberry – o nuanță închisă de roz-cupru absolut superbă. Ambele nuanțe au irizații frumoase și particule de sclipici care le fac să fie diferite și atrăgătoare.

IMG_20201110_171734
IMG_20201110_171834

Am descoperit că aceste farduri lichide se pot aplica cu succes chiar și pe buze. Atunci când îți dorești o nuanță diferită de ruj poți aplica puțin fard peste rujul preferat sau ca atare.

IMG_20201110_175202

Am rămas plăcut surprinsă de fardurile lichide, de cât de frumoase și opace sunt nuanțele. Cu ajutorul acestora reușim să realizăm rapid un machiaj rezistent care ne va pune ochii în valoare. Cu puțin ajutor din partea mascarei machiajul este complet și accentul este pus pe privire. Pentru că purtarea măștii de protecție este în continuare importantă pentru siguranța și protecția noastră.

IMG_20201110_175152

Ce produse de makeup de la Avon ai încercat și ți-au plăcut?

Nu uita că poți participa și tu la campaniile BUZZStore. Te poți înscrie aici.

Îți mulțumesc pentru vizită.

One thought on “TOTUL ESTE DESPRE PRIVIRE – AVON

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.