HAIR · REVIEWS · SKIN CARE

ÎNGRIJIREA PE TIMPUL RECE – LIFE CARE

Bună, draga mea!

Atunci când temperaturile scad avem tendința să nu mai acordăm atât de multă atenție pielii și părului. Ne gândim că acoperind întreg corpul cu haine, pielea nu mai este vizibilă și expusă ca în timpul verii când o răsfățam cu o mulțime de produse. Același lucru îl facem și cu părul . Astăzi vin în ajutorul tău cu două recomandări pentru îngrijire în sezonul rece.

MAGIC ELIXIR CU ULEIURI BIO – BIOTISSIMA

Este un ulei special creat pentru păr și ten. În formula sa conține ulei de migdale dulci care hrănește și hidratează intens, ulei de măsline care regenerează și oferă strălucire, ulei de jojoba care crește elasticitatea pielii și are acțiune antiaging, dar și extract de rodie care are acțiune asupra liniilor fine.

Uleiul Magic Elixir este destinat părului uscat și deteriorat, dar și tenului uscat, deshidratat. Se poate utiliza pe părul umed sau uscat, se aplică câteva picături în palme și apoi se distribuie pe lungimea părului, în special pe vârfuri. Pentru ten se folosesc câteva picături și se masează ușor pe tenul curat.

Ambalajul este din sticlă, cu pipetă. Ceea ce face produsul ușor și rapid de aplicat.

Aplic Magic Elixir pe părul uscat, proaspăt aranjat sau ori de câte ori simt nevoia. Câteva picături oferă strălucire părului, lăsându-l mătăsos și moale. În același timp îl învăluie într-o aromă minunată. Nu am încercat încă produsul și pe ten. Așa cum spuneam pe Instagram, tenul meu a trecut printr-o perioadă mai dificilă și încă se recuperează. Plănuiesc însă să îi descopăr și beneficiile pentru ten și voi reveni cu update.

IMG_20201009_124459

EXFOLIANT CU ACID HIALURONIC ȘI ULEI DE CÂNEPĂ – LIFE CARE

Putem să ne păstrăm obiceiul de a ne exfolia corpul și tenul și pe timpul rece. Mai ales dacă folosim un produs care și hidratează în același timp. Exfoliantul pentru față și corp conține acid hialuronic care hidratează, redă elasticitatea și reduce liniile fine, ulei de cânepă care hrănește si reface bariera pielii, uleiul de migdale dulci, hidratează pielea uscată și foarte uscată și Vitamina E care previne îmbătrânirea prematură a pielii și ajută la reducerea ridurilor. Exfoliantul mai conține și cristale de zahăr care exfoliază blând pielea.

Datorită combinației dintre zahăr și uleiuri hidratante și hrănitoare, exfoliantul îndepărtează celulele moarte și hidratează pielea în același timp. Aceasta rămâne fină și catifelată.

IMG_20201009_124443

Exfoliantul face o treabă minunată pentru corp. Cel m-ai des l-am folosit înainte de epilare pentru a scoate firele de păr crescute în piele. Am observat că folosit astfel, pielea nu mai tinde să se usuce. Îmi place să îl folosesc și pentru ten, atunci când acesta este foarte încărcat. Particulele de zahăr sunt mici și exfoliază blând tenul, fără să îl agreseze. Acesta rămâne fin și curat, fiind pregătit pentru aplicarea următoarelor produse de skincare.

IMG_20201030_110203

Produsele sunt disponibile pe life-care.com impreuna cu multe alte produse interesane din zona de frumusete si ingrijire personala, sanatate si imunitate, nutritie si ingrijirea casei.

Cele două produse mă vor ajuta să îmi îngrijesc pielea și părul în următoarea perioadă. Tot ele îmi vor oferi hidratarea de care am nevoie pentru a îmi menține pielea hidratată și mereu fină. O îngrijire minimă pe care trebuie să o acordăm chiar dacă aceasta nu mai este așa de expusă. Ai grijă de tine și oferă-ți momente de relaxare și răsfăț!

Care este părerea ta despre aceste produse? Ai încercat produse Life Care?

Îți mulțumesc pentru vizită.

One thought on “ÎNGRIJIREA PE TIMPUL RECE – LIFE CARE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.