HAUL · MAKEUP · OMG MYSTERY BOX · SKIN CARE

OMG MYSTERY BOX ÎN ULTIMELE ZILE DE VARĂ

Bună, draga mea!

Iată-ne ajunși în ultimele zile de vară. Chiar dacă anul acesta am avut o vară cu restricții, sper că te-ai bucurat de ea și de razele soarelui in siguranță. Sper că ai reușit să te deconectezi prin vacanțe sau escapade de weekend.

Pentru că suntem în ultimele zile de August, Makeup Shop ni le-a îndulcit cu mult iubitul OMG Mystery Box. Mai multe detalii despre această cutie și ce am găsit în edițiile precedente poți vedea aici. Prețul ca în fiecare lună a fost de 99 de lei, dar cu un singur indiciu de această dată ” strălucește ca o zeiță”. Indiciu care m-a făcut să sper că în cutia din această lună voi găsi un iluminator de la celebrul brand OFRA.

Primele produse pe care le-am găsit în cutie sunt patch-urile pentru ten și o mască. Cea din urmă fiind o mască ce are ca ingredient principal argila și care după aplicare formează bule ca de săpun pe ten. Patch-urile sunt de la Secret Key și conțin 3 plasturi în formă de inimă care sunt infuzați cu citrice, extracte de trandafir și aur ce hidratează, întineresc și calmează zonele iritate.

IMG_20200828_190337

Am fost tare încântată să găsesc și primerul meu preferat de la Boys’n Berries. Este vorba de Primeordial varianta pentru hidratare care a făcut minuni cu tenul meu într-o perioadă când acesta era foarte deshidratat. Nu putea lipsi rujul din această cutie, așa că Lip Dose de la Sleek a fost produsul prezent din această categorie. Nuanța lui este “Do You Minde” o nuanță simpatică de roz prăfuit. Rujul are forma unui pix, iar produsul este eliberat prin apăsarea butonului din capăt.

IMG_20200828_190406

Așa cum mă așteptam, am găsit un iluminator superb de la Ofra. Nuanța este Covent Garden și este dintr-o colaborare cu Talia Mar. De-abia aștept sa văd dacă este la fel de pigmentat cum am auzit și dacă nuanța lui puțin mai rece se va potrivi cu tenul meu. Prețul acestui produs este de 150 de lei.

IMG_20200828_190944

Ultimul produs este o paletă de la Kiss Professional care a ajuns la mine puțin deteriorată. Paleta se numește “Artemis”, are 12 farduri mate și sidefate în nuanțe neutre și face parte din colecția “Goddess”. Din păcate unul dintre farduri este desprins de tăviță, acesta pare destul de fragil și ușor deteriorat. Cu siguranță acest lucru s-a întâmplat din cauza transportului sau paleta a fost mai fragilă din fabrică pentru că am mai văzut această problemă la încă o persoană. Produsele sunt foarte bine ambalate în general de cei de la Makeup Shop. Am comandat de multe ori palete și farduri individuale care au ajuns în perfectă stare, dar se pare că acum am avut un mic ghinion.

IMG_20200828_191432

Cred că este evident că sunt foarte încântată de iluminatorul de la Ofra, dar voi încerca bineînțeles și celelate produse. Sunt mulțumită de produsele pe care le-am găsit în această luna în OMG Mystery Box, mai ales că unul dintre produse valorează mai mult decât prețul de achiziție al cutiei.

Ai reușit să achiziționezi și tu cutia? Care este produsul care ți-a atras atenția?

Îți multumesc pentru vizită.

2 thoughts on “OMG MYSTERY BOX ÎN ULTIMELE ZILE DE VARĂ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.