REVIEWS · SKIN CARE

SĂ NE PROTEJĂM TENUL DE RAZELE SOARELUI CU GAMA UVBLOCK DE LA ISISPHARMA

Bună, draga mea!

Putem spune că aproape a trecut vara. Chiar dacă anul acesta nu ne-am putut bucura de ea în totalitate și chiar dacă este posibil ca temperaturile ridicate să nu ne părăsească prea curând. Este foarte important să ne protejăm de razele UVA și UVB care în timp nu fac bine pielii noastre. Sper ca ți-ai protejat tenul și întreg corpul de razele soarelui cu produse cu factor de protecție potrivite pielii tale.

Eu am descoperit două produse de care nu m-am putut despărți anul acesta. Ambele cu factor de protecție 50+ din gama UVBLOCK de la ISISPHARMA. Ambele produse sunt fără alcool și fără parfum, hipoalergenice și non-comedogenice, rezistente la apă și cu o formulă fotostabilă.

IMG_20200529_175956

UVBLOCK SPF 50+ Fluid

O cremă cu textură fluidă ce are factor de protecție 50+ la razele UVA și UVB în varianta incoloră. Se aplică ușor fără să lase urme albe, fiind potrivită și pentru pielea sensibilă. Nu lasă peliculă lipicioasă, nu irită tenul și nu are o formulă grasă. Cel mai mult îmi place să o folosesc în zilele în care nu aplic machiaj pe ten, dar am drum prin oraș și câteva ore de petrecut în razele soarelui.

IMG_20200529_180033

UVBLOCK SPF 50+ Mineral

Are o formulă minimalistă pentru o toleranță maximă, fiind special dezvoltată pentru pielea intolerantă la filtre chimice. Cu o protecție ridicată la razele UVA și UVB datorită filtrelor solare 100% chimice. Varianta nuanțatoare are o textură fină care nu lasă urme albe pe ten și care uniformizează frumos nuanța tenului. Un produs ce îl folosesc ca pe un BB Cream. Mai exact îl aplic pe ten cu degetele sau cu ajutorul unui burete de machiaj și apoi aplic un strat de pudră pentru a fixa. Pe tenul meu mixt această combinație rezistă foarte bine pe parcurusul întregii zile.

IMG_20200529_180006

UVBLOCK SPF 50+ Spray Kids

Spray pentru copii cu protecție solară foarte ridicată la razele UVA și UVB. Formulă cu toleranță foarte bună, special dezvoltată pentru pielea sensibilă a celor mici. Are o textură non-grasă și non-lipicioasă, fiind ușor de aplicat datorită pulverizatorului. Nu lasă urme albe și poate fi folosit pe pielea bebelușilor și a copiilor.

IMG_20200529_180059

Produsele cu factor de protecție solară se aplică înainte de expunerea la soare pe față și pe corp. Acestea se reaplică la un interval de câteva ore pentru a menține protecția, dar și după înot sau activități sportive.

Pot spune că înainte de aceste produse nu reușeam să îmi formez o rutină de aplicare a protecției solare. O parte dintre produsele pe care le-am încercat în trecut incarcand tenul și lăsând peliculă albă și lipicioasă. De la începutul verii însă, produsele UVBLOCK de la ISISPHARMA și-au câștigat locul în rutina mea de îngrijire și nu uit să le folosesc ori de câte ori ies din casă sau mă expun la razele soarelui. Pentru că tenul meu a reacționat foarte bine la produsele ISISPHARMA plănuiesc să încerc și produse de curățare și tratamente pentru ten în viitor.

Produsele din gama UVBLOCK, dar și alte game ale brandului ISISPHARMA sunt disponibile în Farmacia Tei. Mai multe detalii despre toate produsele și folosirea acestora găsești pe isispharma.ro.

Ai încercat produse ISISPHARMA? Dacă da, care sunt cele care s-au potrivit tenului tău?

Îți mulțumesc pentru vizită.

17 thoughts on “SĂ NE PROTEJĂM TENUL DE RAZELE SOARELUI CU GAMA UVBLOCK DE LA ISISPHARMA

 1. Produsele Isispharma sunt foarte bune. Le-am folosit si eu pe unele la recomandarea dermatologului. Acum sunt in Turcia si soarele este foarte puternic la orice ora, dimineata la 10 deja sunt 36-38 de grade si te patezi de la soare chiar si cu SPF 50+. Din pacate oricat m-am protejat, tot m-a prins soarele prea tare si sunt arsa pe alocuri

  Like

 2. Nu am folosit nimic de la acest brand, dar in ultima vreme am auzit doar lucruri bune si chiar sunt curioasa si eu de ele

  Like

 3. Am auzit pareri minunate despre Isispharma. As vrea sa incerc si eu gama cu SPF pentru protectia tenului! Mersi pentru recomandari. 😍😍😍

  Like

 4. Tare interesante informațiile tale despre aceste produse din gama UVBlock Isispharma, care au rolul de a proteja tenul împotriva soarelui. M-ai convins că merită încercate. Mai ales ca la Farmacia tei prețurile sunt foarte bune.

  Like

 5. Nu am incercat nimic de la ei, dar ma tenteaza tare gama asta. Acel spray pentru copii cred ca va fi primul pe care il voi achizitiona.

  Like

 6. Ce ma bucur sa vad și la tine această recomandare ❤❤‼️si eu le folosesc si sunt nelipsite din rutina mea zilnică ❤‼️‼️

  Like

 7. Îmi plac multe ambele, le adaug în wishlist sa încerc produsele ISISPHARMA . Folosesc și eu creme cu factor de protecție cât mai ridicat, asa ca deja îmi fac colecția pt vara viitoare.

  Like

 8. Sunt produse tare faine! Sa le folosesti cu drag! Eu in prezent folosesc ceva de la Bioderma dar si acestea sunt tare faine pentru ca le-am incercat si eu

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.