FASHION · REVIEWS

PĂSTREAZĂ CULORILE HAINELOR CU NOUL PERWOLL RENEW & BLOSSOM

Bună, draga mea!

De câte ori ai ales să nu porți articole vestimentare care îți plăceau tare mult din teama de a nu le deteriora la mașina de spălat sau de a nu își pierde culorile superbe din țesătură?

Am avut și eu perioade când țineam “de bune” bluze preferate sau mă feream să port rochii colorate și superbe pentru ca acestea să își păstreze culorile frumoase până să le “scot în lume” la ocazii speciale. Toate aceste temeri pot să dispară de acum datorită noului detergent Perwoll Renew & Blossom.

IMG_20200801_141434_1

Detergentul care te va ajuta să te bucuri mai mult timp de hainele tale preferate. Acestea vor arăta la fel de frumoase ca în prima zi, cea în care le-ai cumpărat, iar tu vei fi răsfățată cu un parfum floral, elegant. Perwoll redă strălucirea culorilor și are grijă de țesături, menținându-le în formă. Fiind potrivit pentru orice tip de material textil.

Perwoll lansează și mișcarea Rethink Fashion prin care ne încurajează să avem grijă în mod corect de hainele noastre pentru ca acestea să arate ca noi pentru mai mult timp. Astfel nu vom mai fi nevoiți să achiziționăm haine noi pentru că cele vechi s-au deteriorat în timpul spălărilor. Ceea ce înseamnă că vom consuma mai puține resurse și vom fi mai sustenabili. Conceptul #RethinkFashion încurajează mișcarea “slow fashion” axată pe longevitatea articolelor de îmbrăcăminte și pe un comportament responsabil de consum.

IMG_20200801_150921

Perwoll Renew & Blossom păstrează vii culorile articolelor vestimentare, le curăță delicat și le învăluie în arome minunate și elegante. Este un detergent ce m-a convins rapid de calitatea lui și am achiziționat și Perwoll Renew Black pentru hainele negre. La acestea s-a văzut o diferență și mai mare. Hainele negre se decolorau vizibil de la o spălare la alta, dar de câteva săptămâni de când îl folosesc am reușit să le păstrez ca noi.

Ai încercat detergentul lichid special Perwoll ?

Îți mulțumesc pentru vizită.

2 thoughts on “PĂSTREAZĂ CULORILE HAINELOR CU NOUL PERWOLL RENEW & BLOSSOM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.