MAKEUP · OMG MYSTERY BOX

OMG MYSTERY BOX ANIVERSAR

Bună, draga mea!

A venit timpul să vorbim despre cutiuța misterioasă OMG Box care a fost lansată în ultima zi din luna Iulie. S-a lăsat puțin așteptată pentru că a fost o ediție aniversară, odată cu împlinirea a 10 ani de Makeup Shop. Ca de obicei prețul ei a fost de 99 de lei și a disparut din stoc în 4 minute de la lansare. Am vânat cutia ca în oricare altă lună și am reușit să comand și eu una.

Primul produs care mi-a atras atenția sunt noii bureți de machiaj de la Boys’n Berries. Setul conține 24 de bureți moi ce pot fi folosiți pentru aplicarea produselor cremoase și a celor pudră. Pot fi folosiți uscați sau umeziți.

IMG_20200807_114857

Cei de la Makeup Shop s-au gândit ca un BB Cream este un produs perfect pentru un machiaj lejer de vară. Astfel am găsit în cutia mea BB Cream-ul Beyond the Solution de la Lioele. Acesta promite acoperire mare cu aspect natural și reducerea secreției de sebum. De la același brand folosesc de ceva timp varianta Triple The Solution pe care o am tot dintr-un OMG Box și despre care vreau să îți povestesc într-un alt articol.

IMG_20200807_114811

Am găsit și două produse pentru buze, aș zice că ambele sunt în nuanțe pe care le-aș purta mai mult toamna. Unul este de la Sleek din gama Matte Me, în nuanța Velvet Slipper și este un ruj lichid mat. Cel de-al doilea este de la L’Oreal din cama Color Riche Matte, în nuanța Obsidian și este un ruj baton clasic.

IMG_20200807_114700

A devenit o obișnuință să găsesc o paletă în OMG Box. De această dată am găsit paleta Vintage Romance de la Sleek cu 12 nuanțe frumoase cu textură mată, sidefată și metalică. Paletele Sleek sunt foarte bune pentru începători, au un preț accesibil, fardurile fiind destul de pigmentate și ușor de estompat. Poți vedea mai multe palete și produse Sleek aici.

Iluminatorul se potrivește cel mai bine cu razele soarelui și cu o piele bronzată. Pentru acest aspect în cutie s-a ascuns o paletă de iluminatoare de la Milani. Cele 3 nuanțe pot fi folosite individual pentru puncte cheie sau împreună pentru un efect mai intens.

IMG_20200807_114233

Valoarea produselor din OMG Box-ul lunii Iulie a fost de 308 lei total. Cu produsele din această ediție poți realiza cu ușurință un machiaj frumos și lejer de vară, adaugi mascara, puțină pudră dacă ai tenul cu tendință de îngrășare, o mascara lejera de sprâncene și ești gata de plimbările de seară pe malul marii.

Toate edițiile OMG Box le poți vedea aici.

Tot cu ocazia aniversarii, pe Makeup Shop au fost reduceri de până la 70%. Am luat și eu câteva produse și poți vedea unboxing-ul aici.

Care este produsul care ți-a atras atenția în această lună?

Îți mulțumesc pentru vizită.

2 thoughts on “OMG MYSTERY BOX ANIVERSAR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.