HAUL · REVIEWS · SKIN CARE

ALEGE TECHIR PENTRU MÂINI CURATE ȘI HIDRATATE

Bună, draga mea!

Ultimele luni au fost mai dificile, dar inca nu este loc de relaxare totala. Chiar dacă perioada de izolare a trecut trebuie să fim în continuare precauți, să ne spălăm cât mai des pe mâini și să folosim produse care dezinfectează. Mâinile au de suferit în această perioadă însă. Pielea se deshidratează și devine aspră. Brandul românesc Techir vine în ajutorul nostru cu produse pentru mâini curate și hidratate.

Techir este un brand 100% românesc care valorifică resursele naturale din inima lacului Techirghiol și anume apa salină și nămolul sapropelic. Produsele au la bază formule cosmetice curate, nutritive și sigure care combină cu succes miracolele naturii și ale științei.

 

IMG_20200714_120848

La mine a ajuns un kit pentru mâini curate și hidratate conceput de cei de la Techir. În acesta am descoperit următoarele produse:

Soluție igienizantă pentru mâini cu 70% alcool. Are o textură emolientă, nelipicioasă cu miros fresh. Datorită glicerinei din compoziție nu deshidratează pielea. Soluția se poate folosi de mai multe ori într-un interval scurt și este disponibilă în 2 variante. În recipient de 100 ml cu dop, fiind foarte ușor de purtat în geantă sau ghiozdat și în recipient de 250 ml cu pompiță ce poate fi ținut în mașină atunci când mergem la cumpărături.

 

IMG_20200714_120915

Apa și săpunul rămân însă armele de baza în această perioadă. Așa că în coletul meu am găsit 2 săpunuri naturale tare drăguțe. Primul este pentru întreaga familie ce conține ulei esențial de lămâie, unt de cacao, ulei de măsline, ulei de migdale dulci, apă și nămol din lacul Techirghiol. Spuma săpunului ajută la eliminarea mizeriei și a bacteriilor în timp ce formula emolientă datorată uleiurilor vegetale ajută la hidratarea pielii.

Cel de-al doilea săpun este cu nămol și argilă roșie. Forma de ursuleț îl face să fie un produs perfect pentru cei mici. Spălatul pe mâini fiind mai atractiv și mai distractiv. Pielea celor mici este hidratată și hrănită în urma tratamentului cremos și spumant datorită untului de migdale dulci, cocos și palmier.

 

IMG_20200714_121058

Savoniera din lemn de nuc este perfectă pentru depozitarea săpunului. Forma acesteia permite scurgerea apei și evitarea topirii săpunului. Ultimul pas pentru mâini hidratate este cremă. Crema hidratantă pentru mâini conține nămol sapropelic, vitamina B5, glicerină și ulei de avocado. Uleiul și vitaminele din compoziție ajută la păstrarea elasticității și hrănesc pielea deshidratată. În timp ce glicerina vegetală apară pielea de frig, vânt, detergenți și alți agenți ce pot duce la degradarea ei.

 

IMG_20200714_121204

Produsele Techir sunt realizate într-o fabrică situată la iesirea din orașul Techirghiol. Săpunurile naturale sunt manufacturate la rece. Tăierea, ștanțarea și ambalarea acestora se face manual, la fel ca etichetarea și sortarea produselor. Calitatea produselor împreună cu toate aceste aspecte fac din Techir un brand ce merită susținere. Mai ales în această perioadă când trebuie să fim alături unii de alții.

Pe site-ul celor de la Techir sunt disponibile toate aceste produse individual sau în seturi cu prețuri foarte bune. Săpunurile lor sunt cu siguranță cele mai atractive datorită formelor, combinației de culori și arome.

Ai încercat până acum produsele Techir?

Îți mulțumesc pentru vizită.

2 thoughts on “ALEGE TECHIR PENTRU MÂINI CURATE ȘI HIDRATATE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.