HAUL · MAKEUP · OMG MYSTERY BOX

SURPRIZE ÎNDRĂZNEȚE ÎN OMG BOX-UL DIN IUNIE

Bună, draga mea!

Cred că a devenit o obișnuință să deschid pe blog cutia lunară OMG Box. Mă bucur de fiecare dată când reușesc să o comand, dar și când ajunge la mine și mă surprinde cu produse minunate. În Iunie cutia a fost disponibilă în 500 de bucăți, iar prețul ei a fost neschimbat, așa cum ne-a obișnuit a fost 99 de lei. Tema acestei luni a fost machiaj îndrăzneț pentru vară. OMG Mystery Box a fost lansat pe 28 și pe 30 a ajuns la mine. Știu ca este mare curiozitatea așa că să trecem la conținutul cutiei.

Toate cele 6 produse din OMG Box aparțin brandului Boys’n Berries. Fiind unul dintre cele mai apreciate de pe site-ul Makeup Shop, cu produse foarte calitative la prețuri foarte bune. Pensula Classic Blender este din păr natural de capră și este perfectă pentru estomparea fardurilor. În colecția mea mai am câteva pensule Boys’n Berries pe care le-am prezentat aici și aici când le-am achiziționat. S-au comportat foarte bine în timp și întind mâna după ele de fiecare dată când realizez un makeup. Rujul lichid mat din gama All Day Matte în nuanța Poison Ivy este într-adevăr un ruj îndrăzneț și se potrivește temei acestei luni datorită nuanței. Fiind o nuanță superbă de mov o văd însă mai potrivită pentru toamnă. Mascara Menage a Trois este un produs apărut destul de recent care promite gene negre, lungi și foarte dese. Are în compoziție ceară vegetală de orez și proteine nutritive care protejează și hrănesc genele. Periuța este conică și ajută la aplicarea unei cantități mai mari de produs în exteriorul genelor.

IMG_20200703_130751

Următoarele produse sunt pentru un machiaj sclipitor care va atrage toate privirile. Baza de machiaj Day and Night poate fi folosită atât ca bază pentru farduri, cât și ca bază pentru pigmenți și glitter. Acesta ajută la rezistența produsului aplicat și intensifică nuanțele fardului sau irizațiile pigmenților și ale glitter-ului. Cel de-al doilea produs este un pigment mineral pulbere din gama Glitchy cu o culoare cameleonică. Are o textură fină cu o multitudine de reflexii. Eu am nuanța TIF care are irizații mov – roz.

IMG_20200703_130926

Am lăsat pentru final o paletă cu nuanțe superbe. Este vorba de Crushed Berries cu nuanțe derivate din culoarea mov. Conține 14 nuanțe perfecte pentru un machiaj de zi sau de seară, nuanțe reci și neutre, cu textură mată, perlată, sidefată și metalice cu irizații minunate. Este cea de-a treia paletă din această colecție pe care am avut surpriza să o găsesc în OMG Box. Fardurile sunt foarte pigmentate, se lucrează ușor cu ele, sunt cremoase și ușor de estompat.

IMG_20200703_131139

Conținutul cutiei din luna Iunie este de 353 de lei, pigmentul fiind cel mai scump produs – 120 de lei. Sunt tare încântată și de produsele din această lună și de-abia aștept să le încerc. Unele dintre acestea fiind de ceva timp pe lista mea de produse pe care mi le doream.

Poți vedea conținutul cutiilor anterioare aici.

Care este produsul tău preferat din ediția de Iunie a OMG Box-ului?

Îți mulțumesc pentru vizită.

3 thoughts on “SURPRIZE ÎNDRĂZNEȚE ÎN OMG BOX-UL DIN IUNIE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.