REVIEWS · SKIN CARE

RĂSFĂȚUL CORPULUI ÎN AROME CHARM BEAUTY

Bună, draga mea!

Vara este aici și razele soarelui ne surprind îmbrăcate în rochiile vaporoase preferate. Pielea noastră însă are nevoie de puțină atenție pentru a arăta senzațional în toate rochiile de vară ce de-abia ne așteptau. Pentru că îngrijirea corpului înseamnă un moment de răsfăț pentru noi, astăzi îți prezint câteva produse Charm Beauty care îți oferă un moment de relaxare și un spa la tine acasă.

 

IMG_20200520_183127

Charm Beauty oferă o gamă de produse importate din Marea Britanie, cu ingrediente naturale, fără parabeni sau conservanți și cu formule bazate pe uleiuri esențiale, extracte botanice, vitamine și minerale ce restabilesc armonia și echilibrul pentru minte și corp. De curând a ajuns la mine o punguță cu arome minunate care m-au cucerit instant.

Pielea mea va fi pregătită pentru vară cu exfoliantul de corp și untul de corp din gama Tree Hut cu migdale și miere. Scrub-ul conține vitaminele A, E și F ce ajută la producerea de colagen și redau elasticitatea pielii, ingredientele acestuia fiind zaharul, mierea, migdalele și untul de Shea. Concentrația puternică de unt de Shea din compoziție oferă strălucire pielii lăsând-o fină și catifelată. Exfoliantul se aplică o dată sau de două ori pe săptămână, pe pielea umedă prin mișcări circulare.

 

IMG_20200520_182147

Ingredientele untului de corp sunt untul de Shea organic, extract de migdale și miere și uleiuri esențiale. Acesta promite să facă pielea catifelată, netedă și să o hidrateze în profunzime, lăsând și un miros plăcut de lungă durată. Untul de Shea din compoziție hidratează și protejează pielea și previne primele semne de îmbătrânire ale acesteia. Se aplică un strat subtire pe pielea umedă, imediat după baie sau duș pentru ca untul hidratant să pătrundă în profunzime.

Cel mai simpatic săpun este în formă de felie de tort și arată absolut delicios și are un miros pe măsură. Cu aromă de litchi și uleiuri esențiale de ylang ylang și magnolie, curăță blând pielea lăsând-o hidratata și catifelată. Un alt produs este balsamul de buze mic și drăguț cu aromă de rubarbă ce s-a ascuns în coletul meu.

 

IMG_20200520_182606

Ultimele produse din colet au fost un burete pentru baie și un portfard cu trei mini scrub-uri pentru corp.

 

IMG_20200520_182724

 

IMG_20200520_182040

Aplic scrub-ul pe corp o dată pe săptămână și piele mea este foarte fină, apoi aplic untul de corp care hidratează foarte bine pielea. Ambele produse mă învăluie în arome minunate care persistă pe piele.

Produsele sunt disponibile pe charmbeauty.ro. Mie deja mi-au atras atenția câteva seturi și bombele lor de baie în formă de brioșe. Produsele Charm Beauty te învăluie în detalii minunate, parfumuri vesele și atingeri minunate.

Ai încercat produse Charm Beauty? Cum ți se par?

Îți mulțumesc pentru vizită.

3 thoughts on “RĂSFĂȚUL CORPULUI ÎN AROME CHARM BEAUTY

  1. Nu am încercat produsele, dar am citit lista de ingrediente naturale, și deja îmi place…ma gandesc la răsfăț total!🤎

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.