IN BUCATARIA MEA · REVIEWS

DIMINEȚI CU CEREALE CHEERIOS OVĂZ

Bună, draga mea.

Știm cât de important este un mic dejun sănătos și bogat. Acesta ne oferă energie fiind cea mai importantă masă a zilei, iar datorită timpului petrecut cu familia devine un bun început de zi. Este foarte important ca alimentele pe care le consumăm să fie atent alese pentru a ne asigura energia de care avem nevoie pe perioada întregii zile.

Nestle aduce întreaga familie la masă în fiecare dimineață cu cerealele Cheerios Ovăz. Acestea vin în două variante Cheerios Ovaz și Cheerios Ovăz cu măr și scorțișoară. Ambele sunt cu un conținut scăzut de zaharuri și sunt o importantă sursă de fibre. Se pot combina cu diferite tipuri de lapte sau alternative pe bază de plante, iaurt, miere, semințe, fructe sau se pot include în clătite, brioșe, smoothie. Nu conțin arome artificiale, ulei de palmier și nu necesită timp de hidratare.

IMG_20200524_134817

IMG_20200524_134737

Cerealele Nestle Cheerios Ovăz și Cheerios Ovaz cu măr și scorțișoară pot fi consumate de întreaga familie, iar micul dejun al celor mici poate arată diferit și atractiv în fiecare dimineață. Ambele variante de cereale au un gust foarte bun, dar eu prefer varianta simplă cu ovăz. Cel mai des îmi place să le combin cu iaurt de cocos cu diferite arome și fructe, fiind un mic dejun rapid, gustos și sățios pentru mine. Pentru familia mea cel mai des le-am pregătit cu lapte rece sau cald și iaurt cu fructe.

IMG_20200524_134403

În pachetul care a ajuns la mine de la BUZZStore am primit și trei rețete care au în compoziție cerealele Cheerios Ovăz. Acestea sunt pentru mini clătite cu Cheerios Ovăz, brioșe cu sos de mere și Cheerios Ovăz cu mere și scorțișoară, smoothie cu banane, afine și Cheerios Ovăz. De cel din urmă sunt foarte curioasă și plănuiesc să îl pregătesc într-o dimineață pentru întreaga familie.

Am văzut deja disponibile în magazine ambele variante de cereale Nestle Cheerios Ovăz la un preț foarte bun.

Ai încercat noile cereale Nestle Cheerios Ovăz ?

Îți mulțumesc pentru vizită.

2 thoughts on “DIMINEȚI CU CEREALE CHEERIOS OVĂZ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.