REVIEWS

ATTRACTION ONE FRESH – AVON

La începutul acestei veri, Avon a lansat două ape de parfum unisex pentru cupluri îndrăznețe și pentru o conexiune dincolo de limite. Acestea poartă numele de Attraction One. Am primit și eu unul dintre cele două datorită campaniei BUZZStore și vă voi vorbi despre acesta astăzi.

Până atunci însă vă spun că Avon a lansat în aceeași campanie și serviciul de “Livrare Directa” în care orice reprezentant poate trimite în siguranță comanda prietenilor sau clienților. Poți vedea aici cum funcționează acest serviciu.

Attraction One este disponibil în 2 arome magnetice, puternice, captivante și senzuale. Attraction One Intens este o apă de parfum intensă și seducătoare ce conține cardamom, lime de Brazilia, boabe de tonka și cafea. Attraction One Fresh este apa de parfum care a ajuns la mine, aceasta are o aromă proaspătă și energizantă. Conține un amestec magnetic de smochină, lime din Brazilia, boabe de tonku și lemn de cedru.

IMG_20200602_133648

Attraction One Fresh este un parfum puternic și persistent care se remarcă într-o încăpere. Pe pielea mea are o combinație interesantă de arome, la început l-aș asemăna cu un parfum ce conține piper, apoi se duce spre arome florale și fresh perfecte pentru perioada mai caldă, dar își păstrează intensitatea. Îmi place că persistă foarte bine pe parcursul zilei și că este ceva diferit de parfumurile pe care le am în colecție.

IMG_20200611_172639

Ambele produse sunt disponibile în broșura Avon, până la 1 iulie prețul unui parfum de 50 ml fiind de 90 de lei, iar cel de-al doilea parfum cumpărat este la 50 de lei. Dacă nu esti sigură că parfumul ți se potrivește ție sau partenerului tău poți achiziționa varianta de 10 ml la 13 lei pentru a îl încerca.

Dacă îți dorești să achiziționezi apa de parfum Attraction One sau alte produse Avon, imi poți lăsa un mesaj pe Facebook sau Instagram.

Ai încercat noile ape de parfum Attraction One de la Avon? Care este preferata ta?

Îți mulțumesc pentru vizită.

3 thoughts on “ATTRACTION ONE FRESH – AVON

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.