HAUL · MAKEUP

SURPRIZE OMG MYSTERY BOX LA ÎNCEPUT DE VARĂ

Bună, draga mea.

Articolul dedicat cutiei misterioase de pe Makeup Shop s-a întors. Încă de la începutul lansării acestui concept, cutia a fost un real succes. Apariția postărilor despre conținutul acesteia și postarea lunară în care se anunță disponibilitatea ei sunt așteptate de sute de fete în online. Urmărirea cutiei se transformă în vânarea ei pentru că stocul se epuizează rapid, în această lună fiind vorba doar de 3 minute până la achiziționarea celor 100 de cutii. Prețul OMG Box-ului fiind de 99 de lei așa cum ne-a obișnuit, iar conținutul acesteia fiind doar produse full size în această lună.

IMG_20200529_173836

Să vedem ce produse s-au ascuns în OMG Mystery Box în această lună.

Setul de 4 bureței Real Techniques ce pot fi folosiți uscați pentru aplicarea pudrei, a fondului de ten sau a produselor de conturare. Aceștia pot fi folosiți și pe parcursul zilei pentru a absorbi sebumul și pentru a face un mic refresh tenului cu ajutorul unei pudre compacte fără culoare. De la NYX am primit un creion cerat pentru stilizarea sprâncenelor, acesta conține vitamina E și ajută la definirea formei fiind rezistent la apă și la transfer. Este un produs ce netezește firele de păr oferind aspect natural sprâncenelor fără să le încarce.

IMG_20200529_174117

Ofra este un brand din SUA care a apărut de curând pe site-ul Makeup Shop, în cutia din această lună am primit un ruj lichid în nuanța Rio. Acesta are o textură ușor satinată, acoperire intensă și promite rezistență îndelungată. Încă un produs superb de la Milani își face apariția în această cutie, mai exact fardul pentru obraz în nuanța Blossomtime Rose cu un design de trandafir. Un blush pigmentat cu textură mată ce oferă o nuanță naturală pomeților.

IMG_20200529_174139

Paleta Material Girl este pentru mine surpriza acestei cutii, fiind una dintre paletele Boys’n Berries pe care mi le doream în colecția mea. Aceasta are 14 nuanțe cu textură mată ce pot fi folosite pentru machiajele simple de zi sau de seară sau în combinație cu pigmenți, glitter sau o altă paletă sidefată pentru machiaje mai deosebite. Voi reveni cu un articol în care voi face swatch-uri nuanțelor și voi crea și look-uri cu ea.

IMG_20200529_174009

Valoarea produselor din OMG Mystery Box din luna Mai a fost de 325 de lei, iar pretul cutiei este de 99 de lei așa cum știm deja. Eu zic că și în această lună achiziționarea cutiei a meritat și mă voi bucura de testarea unor produse la prețuri foarte bune.

Dacă îți dorești și tu OMG Mystery Box trebuie să urmărești paginile de Instagram Makeup Shop și OMG Box pentru a o prinde în stoc. Toate produsele sunt disponibile individual pe MakeupSkop.ro.

Cum ți se pare conținutul cutiei din această lună?

Îți mulțumesc pentru vizită.

4 thoughts on “SURPRIZE OMG MYSTERY BOX LA ÎNCEPUT DE VARĂ

  1. Îmi plac foarte mult produsele rujul lichid, fardul de obraz dar si paleta aceea de farduri este foarte frumoasă, să le folosești cu plăcere draga mea

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.