HAUL · REVIEWS · SKIN CARE

RESPECT YOU SKIN – EDIȚIE ANIVERSARĂ SENSIBIO H2O – BIODERMA

Ne-am petrecut majoritatea timpului acasă în ultimele luni, dar chiar și acum tenul nostru a avut nevoie de îngrijirea corespunzătoare. Am avut mai mult timp să respectăm rutina pe care ne-o propusesem, dar de care nu prea aveam timp sau energie și am putut încerca acele produse care își așteptau cuminți rândul în dulapurile noastre.

IMG_20200503_123751

Bioderma este unul dintre brandurile mele preferate când vine vorba de îngrijirea tenului, preferatul meu fiind gelul de curățare a tenului din gama Sebium. Un alt produs foarte lăudat și apreciat este apa micelară pentru pielea sensibilă Sensibio H2O.

La mine a ajuns una dintre edițiile aniversare cu ocazia împlinirii a 25 de ani. Aceasta poartă mesajul “Your Skin Deserves Respect” și este în varianta de 500 ml, fiind deja disponibilă în farmaciile fizice și online. Are 3 ținute de sărbătoare în ediție limitată.

IMG_20200503_124417

Apa micelară de la Bioderma este un produs emblematic, fiind preferata multor consumatori. Mai mult decât atât este această campanie este despre noi, despre femeile puternice, despre asumare, despre alegerile fericite, mai mult sau mai puțin controversate, susținute sau nu, dar care ne-au adus astăzi aici. Oricare ar fi drumul tau și orice alegeri vei face în viitor TU meriți RESPECT!

IMG_20200503_124733

Sensibio H2O este destinată pielii sensibile, poate fi folosită pentru ten și conturul ochilor și nu conține parfum. Apa micelară curăță delicat, îndepărtează machiajul, calmează și reîmprospătează pielea. Micelele din aceasta captează impuritățile și machiajul păstrând echilibrul cutanat, iar ingredientele active calmante previn apariția senzației de iritație.

Se aplică dimineața și seara, pe o dischetă demachiantă, cu ajutorul căreia se îndepărtează impuritățile, sebumul și machiajul, prin mișcări delicate.

IMG_20200503_124721

A ajuns la mine într-un ambalaj absolut superb, fiind vorba de o oglindă cu leduri care îmi va fi aproape în fiecare seară la rutina de demachiere și îngrijire a tenului. Am primit și un recipient pentru dischetele de bumbac, foarte util chiar și în călătorii.

IMG_20200503_124616

Ai încercat apa micelară Sensibio H2O de la Bioderma?

Îți mulțumesc pentru vizită.

3 thoughts on “RESPECT YOU SKIN – EDIȚIE ANIVERSARĂ SENSIBIO H2O – BIODERMA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.