IN BUCATARIA MEA

ADEVARATELE VACUTE MILKA

Sunt o iubitoare de ciocolata si nu cred ca sunt singura. Cand avem pofta de dulce sau avem diferite schimbari de stare, ciocolata este mereu langa noi, ne intelege si ne consoleaza. Milka este unul dintre brandurile mele preferate cand vine vorba de gustari dulci pentru diversitatea pe care o ofera, iar aceasta campanie m-a convins cata grija si iubire ofera vacutelor de la care provine cel mai important ingredient din produsele lor.

Pentru a spune povestea din spatele brandului, populara vacuta mov de pe ambalaje a fost inlocuita temporar cu adevaratele vacute Milka. Putini stim ca acest brand se foloseste de laptele de la fermele mici unde fermierii isi stiu pe nume toate vacutele si le ingrijesc cu tandrete facand vacutele fericite.

IMG_20200312_173831

Romanii cred ca mediul in care traiesc vacutele si felul in care sunt ingrijite influenteaza gustului laptelui oferit de acestea. Acestea fiind unele din micile detalii care fac ciocolata Milka mult mai cremoasa si gustoasa. Gustul laptelui oferit de catre vacute este influentat in proportie de de 90% de mediul in care traiesc si felul in care sunt ingrijite. O vacuta fericita va da mai mult lapte iar daca aceasta provine din una dintre fermele mici este mult mai gustos.

Fara aceste vacute ciocolata noastra preferata Milka nu ar fi posibila, asa ca adevaratele vacute Milka si povestile lor se gasesc de acum pe ambalajele de ciocolata. Poti face cunostinta cu Gerda, Marisa, Lola, Arianne si Moocha. In interiorul ambalajelor vei descoperi si povestea ficarei vacute.

IMG_20200312_163450

Pe vacuta Gerda o vom intalni pe ambalajul ciocolatei clasice, iar Arianne si Moocha ne sunt prezentate de ciocolata cu alune si cu alune intregi. Lola ne prezinta povestea ei in aromele ciocolatei Oreo, in timp ce Marisa ne aduce ciocolata care contine crema cu gust de capsuni.

Momentan preferata mea este Gerda pentru gustul fin si delicios al ciocolatei simple, dar voi cunoaste curand si celelalte vacute si povestile lor.

Care este ciocolata ta Milka preferata?

Iti multumesc pentru vizita.

2 thoughts on “ADEVARATELE VACUTE MILKA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.