MAKEUP · MAKEUP LOOK · REVIEWS

BLOOD LUST – JEFFREE STAR – SWATCH & REVIEW

Spre sfârșitul lunii Februarie, Jeffree Star a lansat o nouă colecție. Aceasta poartă numele de Blood Lust și se axează pe nuanțe de mov. Colecția cuprinde 4 produse de makeup: paleta Blood Lust Artistry, setul de 8 mini rujuri, un iluminator Extreme Frost în nuanța Choking On Ice și 5 nuanțe de gloss. Pentru că deja am Blood Sugar și Blue Blood, nu puteam rata noua paletă Blood Lust. După ce a ajuns la mine am realizat câteva look-uri pentru a îmi forma o părere, iar astăzi vă voi prezenta paleta împreună cu swatch-urile nuanțelor și impresiile mele.

IMG_20200409_155838

Paleta are un ambalaj superb, fiind în formă de hexagon și îmbrăcată într-un material ce imită catifeaua de un mov superb cu detalii aurii. Jeffree Star este cunoscut pentru ambalajele deosebite și atrăgătoare ale produselor sale. Asemenea celorlalte 2 palete găsim o oglindă generoasă pe interiorul paletei și 18 nuanțe mate, sidefate și metalice.

IMG_20200409_160030

Click pe clipul de mai jos pentru a vedea nuanțele din paletă.

Nuanțele la lumină naturală: Your Majesty, Take the Crown, Deviant, Beauty Sleep, Wet Jewel, Royal Pain, Dungeon, Scandal Water, Sworn Enemy, Pink Magic, Bleeding Heart, Executioner, High King, Vivid Mood, Monarchy, Blood Queen, Vile Serpent, Betrayal.

IMG_20200409_152638

Fardurile sunt cremoase, puțin prăfoase în paletă, dar nu cad particule pe ten când le aplic. Sunt foarte pigmentate și ușor de estompat. Nuanțele sidefate sunt foarte cremoase și ușor de aplicat cu degetul pentru o intensitate mai mare, iar nuanțele Sworn Enemy și Pink Magic se pot folosi cu pensula uscată sau umedă. Îmi place să aplic nuanțele sidefate cu degetul prin tapotare pe o bază ușor lipicioasă pentru a își păstra intensitatea din paletă. Fardurile mate sunt și ele cremoase și foarte pigmentate.

Am pregătit și 2 look-uri cu nuanțele din paleta Blood Lust și aștept să îmi spuneți în comentarii care vă place mai mult. Vă invit să mă urmăriți și pe Instagram pentru mai multe idei de makeup cu această paletă, dar și cu alte produse.

Purple Makeup

page2

Îmi place tare mult formula fadurilor din paletele de la Jeffree Star, lucrez ușor cu ele și sunt foarte pigmetate. Nuanțele din această paletă mă ajută să realizez un makeup de zi sau unul mai puternic și îndrăzneț, dar și să fac combinații cu celelalte 2 palete de la același brand.

Paleta este potrivită pentru persoanele cu ochii verzi și căprui pentru că nuanțele scot în evidență culoarea și irizațiile irisului. Cu siguranță însă că iubitoarele de mov nu vor putea sta departe de Blood Lust.

Am achiziționat paleta Blood Lust de la Jeffree Star de pe Marionnaud, dar din păcate aceasta nu mai este disponibilă. Dar puteți achiziționa paleta Blood Sugar sau Blue Blood la prețuri foarte bune.

Ai încercat paletele Jeffree Star, dacă da care este preferata ta? Cum ți se par nuanțele din paleta Blood Lust?

Îți mulțumesc pentru vizită.

11 thoughts on “BLOOD LUST – JEFFREE STAR – SWATCH & REVIEW

  1. Uu, ce fain arata!! o am si eu pe aia albastra, dar nu am apucat sa o folosesc, abia astept sa o pun la treaba. Cred ca am si eu un mov din asta fain 😀 superb pentru ochii verzi!!

    Like

  2. Paletele de la jeffrree star sunt favoritele momentului. Sunt foarte pigmentate si paletele au un design chiar dragut

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.