REVIEWS · SKIN CARE

GAMA TERAPEUTICĂ DACODERM – DACIA PLANT

Dacia Plant aduce puterea plantelor de leac în linia de creme dermatocosmetice românești. Cremele Dacoderm sunt destinate pentru ameliorarea afecțiunilor ușoare și redarea frumuseții naturale. Acestea se bazează pe efectele plantelor medicinale și conțin extracte naturale, uleiuri esențiale și ingrediente naturale. Din această gamă Dacoderm fac parte: Crema pentru articulații, Crema pentru arsuri ușoare, Gel hemoroidal. Gel pentru varice, Crema de călcâie, Crema de tuia, Crema pentru picioare obosite și Crema de gălbenele.

IMG_20200320_172547

Pe ultimele 4 dintre acestea le-am primit și eu și vă voi spune astăzi mai multe despre acestea.

Crema de călcâie

Aceasta repară și elimină pielea uscată și îngroșată, are efect exoliant, răcorește pielea piciorului, elimină mirosul neplăcut și calmează mâncărimile. Are 79% ingrediente naturale și o formulă cu extract de uree, mentă, măsline, alantoină.

Se aplică pe pielea curată, prin masaj ușor până la pătrunderea completă de 2-3 ori pe zi. Aceasta se absoarbe rapid în piele, are un miros plăcut și ușor mentolat ce oferă o senzație de răcorire.

IMG_20200320_172952

Crema de Tuia

O formulă cicatrizantă și antibacteriană care creează o barieră pe suprafața pielii și a mucoaselor pentru a nu permite contaminarea cu bacterii, ciuperci, fungi și virusuri. Crema conține 92% ingrediente naturale printre care și extract din frunze tinere de cedru alb în care se găsesc uleiuri volatile cu proprietăți terapeutice extraordinare.

Se aplică local de 2-3 ori pe zi. Și aceasta se absoarbe rapid în piele, dar nu am simțit prezența unui miros.

IMG_20200320_172930

Crema pentru picioare obosite

Extractul de camfor și cel de ardei iute din compoziție conferă o senzație de prospețime, relaxare și ușurare a picioarelor obosite, detensionează musculatura și articulațiile blocate și rigide alungând durerea, stimulează circulația venoasă și activează circulația periferică oferind și o senzație de confort și hidratare.

Formula cu 92% ingrediente naturale se absoarbe rapid oferind o senzație de răcorire și hidratare pielii. Crema se aplică pe pielea curată de 2-3 ori pe zi și se masează ușor până la pătrunderea completă în piele.

IMG_20200320_172919

Crema de Gălbenele

Crema cu 92% ingrediente naturale are efect antiseptic, antiinflamator, hidratant, cicatrizant, regenerant, nutritiv și antirid, care activează circulația sanguină și care creează o barieră la suprafața pielii care nu perminte contaminarea cu bacterii, ciuperci și virusuri.

Are o formulă foarte lejeră care se absoarbe rapid în piele fiind foarte hidratantă. Îmi place că nu am simțit puternic mirosul de gălbenele ca la alte creme și cred că este un produs care nu trebuie să ne lipsească în această perioadă. Aceasta se aplică prin masaj ușor până la pătrunderea completă ori de câte ori este nevoie.

IMG_20200320_172956

Îmi place formula acestor creme pentru că nu este grasă sau lipicioasă și se absorb rapid în piele. Cele cu efect răcoritor vor fi perfecte la vară când picioarele vor avea nevoie de un moment de relaxare și odihnă.

Gama Dacoderm este disponibilă pe Dacia Plant, dar și pe Farmacia Tei.

Ai încercat produse Dacia Plant sau din gama Dacoderm?

Dacă îți dorești să încerci aceste produse te invit să mă urmărești pe Instagram, acolo voi avea un concurs la care poți câștiga cele 4 produse din gama Dacoderm prezentate astăzi.

Îți mulțumesc pentru vizită.

11 thoughts on “GAMA TERAPEUTICĂ DACODERM – DACIA PLANT

 1. Foarte interesante aceste produse, observ ca au ingrediente naturale bune și formule simple, fără multe substanțe chimice! Ma tentează în special varianta cu galbenele.

  Like

 2. Știu brandul Dacia Plant dar nu știam de aceste produse.
  Îmi place să susțin șî să consum produse românești, deci le voi căuta neapărat.
  Mai ales că sunt produse absolut necesare în orice casă.
  Mulțumesc!

  Like

 3. Crema de galbelene e favorita mea! De cand am descoperit-o mi-am dat seama ca e un must have!

  Like

 4. Încă nu le-am incercat inca dar cu siguranta le voi incerca si eu 🥰🥰🥰❤🥰❤

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.