REVIEWS

SANO MAXIMA ARE GRIJĂ DE HAINELE NOASTRE

Trecem printr-o perioadă destul de dificilă în care trebuie să ne împărțim între job (dacă lucrăm de acasă sau cele care încă merg la program normal), îngrijirea casei și a familiei, teme sau diferite activități cu cei mici și activitățile casnice, dar în primul rând trebuie să avem grijă de noi, de sănătatea noastră și a celor dragi. Nu voi insista pe acest subiect pentru că este deja foarte dezbătut la TV și în mediul online și cred că avem nevoie și de momente în care să ne detașăm puțin de această situație. Astăzi vreau să vă prezint un produs care vine în ajutorul treburilor casnice și care are grijă de hainele noastre și ale familiei noastre.

IMG_20200305_125743

SANO Maxima este unul dintre cele mai noi produse lansate de SANO, fiind o combinație de 3 ingrediente puternice care elimină diferite tipuri de pete și oferă un parfum intens. Detergentul, oxigenul activ și enzimele curăță în profunzime, iar tehnologia Microcapsules Look oferă eliberarea lentă a unui parfum intens de lungă durată.

Detergentul SANO Maxima este disponibil în formă de gel și pudră și 3 variante: Mountain Fresh, Spring Flowers și Baby (variantă destinată hainelor pentru bebeluși, fiind testată hipoalergenic și dermatologic). Puteți vedea întreaga gama de produse aici.

IMG_20200305_130618

Primul lucru care m-a atras la acest detergent a fost cu siguranță parfumul intens care persistă, acesta îmi amintește de copilărie și îl asemăn cu ce al bomboanelor. Îmi curăță în profunzime hainele preferate și le parfumează, acestea fiind perfecte pentru a crea următoarele ținute și de-abia aștept să trecem cu bine de această perioadă pentru a le putea purta.

Odată cu aceste produse SANO Maxima a venit și provocarea de a povesti despre 2 lucruri pe care le pot face în același timp. Când hainele mele sunt răsfățate în mașina de spălat de SANO Maxima eu le pregătesc celor dragi dulciuri de casă sau felurile preferate de mâncare și mă uit și la clipuri pe YouTube. O altă variantă ar fi când pregătesc materialele pentru blog, fac poze și scriu articole în timp ce piesele vestimentare se împrietenesc cu detergentul gel SANO.

IMG_20200305_130630

Îți recomand ca în această perioadă să îți faci cumpărăturile online, găsești detergentul SANO Maxima aici.

Sunt tare curioasă ce activități ai tu când mașina de spălat are grijă de hainele tale preferate așa că te aștept în comentarii.

Ai încercat detergenții SANO Maxima?

Îți mulțumesc pentru vizită.

One thought on “SANO MAXIMA ARE GRIJĂ DE HAINELE NOASTRE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.