FAVORITE · REVIEWS · SKIN CARE

CURĂȚAREA TENULUI CU DISPOZITIVUL FOREO LUNA MINI 3 – REVIEW

Pe parcursul articolelor cu produse și sfaturi pentru îngrijirea tenului am tot menționat problemele pe care le întâmpin cu tenul meu. Le-aș numi mici probleme pentru că am un ten mixt care se îngrașă în zona T și cu pori dilatați care se încarcă destul de repede. Mai apar vizitatori în anumite perioade, dar cu timpul am învățat ce produse să aplic pentru a face prezenta lor cât mai scurtă.

Pot spune că cel mai mare disconfort este creat de “punctele negre” care sunt defapt porii încărcați cu sebum și impurități. De-a lungul timpului am încercat tratamente cosmetice, scrub-uri făcute în casă, măști gomaj din comerț cu diverse particule abrazive pe care le-am schimbat ulterior cu soluții cu acizi ce exfoliază tenul. Cu toate acestea îmi doream o soluție care să nu agreseze tenul cu particule abrazive și pe care să o pot folosi în siguranță pe timpul verii pentru a nu îmi face tenul sensibil la soare așa cum fac soluțiile cu acizi exfolianți. Așa a apărut curiozitatea și ideea de a încerca un dispozitiv FOREO pe tenul meu.

IMG_20200320_173553

Astăzi vreau să vă povestesc experiența mea din ultimele 2 luni cu dispozitivul FOREO LUNA mini 3 și să prezint câteva din aspectele acestuia.

FOREO LUNA mini 3 are un design simpatic, fiind mic și ușor, potrivit pentru orice porfard și rapid de luat în orice călătorie, este ușor de încărcat prin cablu usb pentru 400 de utilizări și este și rezistent la apă. Are 8000 de pulsații T-Sonic pe minut, cu peri de silicon moi, igienici, care nu păstrează bacteriile și care se usucă rapid. Acestia sunt utili pentru o curățare gentilă ce îndepărtează 99,5% din impurități, sebum, transpirație și celule moarte. Pe una dintre părțile dispozitivului vom găsi peri mai mulți și mai subțiri, fiind mai fini și moi, iar pe cealaltă parte sunt peri mai groși și mai duri pentru momentele în care este necesară o curățare mai puternică.

IMG_20200320_173613

Cu ajutorul aplicației pentru telefon se poate seta durata (între 60 și 120 de secunde) și intensitatea (între 1 și 12) programului de curățare sau îl poți personaliza cu intensități diferite pentru frunte, bărbie și fiecare obraz. Pentru utilizările rapide dispozitivul are funcția “Glow” de 30 de secunde la o intensitate mai mare care curăță tenul și ii oferă strălucire, dar și aceasta se poate personaliza în funcție de timpul dorit și nevoile tenului, durata poate varia între 30 și 60 de secunde, iar intensitatea între 12 și 16. Dacă rătăcești dispozitivul îl poți găsi ușor cu ajutorul aplicației și funcția “Find my LUNA” care activează dispozitivul cu vibrații puternice.

Dispozitivul FOREO nu este unul pentru demachierea tenului, ci pentru curățarea acestuia, așa că după ce elimin machiajul de pe ten și acesta este umezit, aplic gelul de curățare pe toată fața și apoi folosesc dispozitivul cu mișcări circulare pe tot tenul, la sfârșit îndepărtez cu apă și îmi continui rutina de îngrijire. FOREO LUNA mini 3 mă atenționează când trebuie să schimb zona de curățare prin câteva vibrații mai scurte.

IMG_20200320_173621

Am introdus dispozitivul FOREO în rutina mea imediat ce a ajuns la mine și mi-am făcut un obicei din a îl folosi în fiecare seară. În această perioadă nu mi-a iritat sau sensibilizat tenul, ci acesta a devenit mai curat și mai luminos, reușind să curățe tenul după orice tip de machiaj evitând astfel încărcarea porilor. Cel mai des l-am folosit în combinație cu gelul de curățare din gama Sebium de la Bioderma și fac o treabă excelentă pentru tenul meu în fiecare seară, apoi îmi pot continua rutina de îngrijire fără griji pentru că produsele se absorb mai repede și mai bine în ten.

Am avut 2 seri în care nu l-am folosit, în prima dintre acestea am plecat de acasă și l-am uitat, iar în cea de-a doua s-a descărcat și nu am fost atentă să îl încarc până la rutina de seară. Mi-am simțit tenul atât de încărcat în cele două seri în care nu am folosit dispozitivul de parcă nu aș fi folosit un produs de curățare de mai bine de o săptămână.

Dispozitivele FOREO pot fi folosite pe orice tip de ten, recomandarea mea este ca fiecare persoană să își stabilească frecvența folosirii acestuia. Pentru un ten mixt sau gras îl văd potrivit pentru curățarea zilnică, pentru un ten normal sau uscat și sensibil cred că o curățare la 2-3 zile este mai indicată.

IMG_20200219_164316

Tenul meu se înțelege minunat cu FOREO LUNA mini 3 și voi continua să îl folosesc în rutina mea de îngrijire pentru că sunt mulțumită de schimbările produse. Folosesc în fiecare seară partea cu peri subțiri pentru întreg tenul și la câteva zile adaug câteva secunde de curățare cu partea cu peri groși doar în zona nasului. Pe un ten curat se vor absorbi mai bine și vor fi mai eficiente produsele de îngrijire, iar machiajul se va așeza pe ten mai frumos și va arăta impecabil. După ce dispozitivul de curățare mi-a întrecut așteptările mă gândesc deja la dispozitivul UFO pentru aplicarea măștilor.

Va recomand si voua dispozitivele FOREO, acestea sunt disponibile în mai multe culori drăgălașe pentru fete și chiar și pe negru pentru băieți. Prețul unui dispozitiv LUNA mini 3 este de 750-800 de lei, dar îl puteți găsi la diferite promoții.

Dacă ai încercat un dispozitiv FOREO aștept să îmi spui în comentarii care sunt părerile tale despre acesta. Te tentează să încerci un astfel de dispozitiv pentru curățarea tenului?

Îți mulțumesc pentru vizită.

21 thoughts on “CURĂȚAREA TENULUI CU DISPOZITIVUL FOREO LUNA MINI 3 – REVIEW

 1. Am si eu un Foreo Luna 2 si imi place, dar in ultima vreme l-am cam abandonat. Ups! Ar trebui sa revin la el. Al meu e mov, dar e simpatic si al tau pe galben!

  Like

 2. Mi-am propus ca anul acesta sa imi iau si eu acest dispozitiv, pun mare accent pe ingrijirea tenului.

  Like

 3. Pe lângă faptul că este atât de bună pentru curățirea tenului, arată și tare drăguț.
  Parcă ți-ai dori să o ai și numai de drag!
  Mulțumesc pentru recomandare!

  Like

 4. Cred ca isi merita investitia, nu am folosit nicio perie de curatare sau dispozitiv de curatare dar as folosi un Foreo 🙂

  Like

 5. De ceva vreme ma tot gandesc la acest dispozitiv! Am vazut ca are un pret maricel si am stat putin in expectativa din acest motiv.

  Like

 6. Am tot auzit de acest dispozitiv, dar nu am stiut exact ce face si cum se foloseste. Articolul tau m-a lamurit si m-a convins ca vreau si eu unul. Ce bine ca vine ziua mea 😂

  Like

 7. Am citit multe review-uri și pro si contra, atât pentru acest dispozitiv, cât si pentru altele din aceeași categorie. Eu recunosc ca l-aș incerca, dar am un altul in momentul de față, pe care îl folosesc ocazional.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.