HAUL · SKIN CARE

RĂSFĂȚ ÎN LUNA FEMEII – OMG MYSTERY BOX

Am fost răsfățate în ultima perioadă și am primit iubirea celor dragi sub diferite forme, prin cadouri și gesturi. De 8 Martie Makeup Shop a făcut multe femei fericite odată cu lansarea cutiei misterioase. Curiozitatea a fost destul de mare datorită informațiilor care indicau o cutie plină de produse de îngrijire a tenului cu valoare de peste 300 de lei, dar și datorită brandurilor care au apărut recent pe site-ul cu produse de makeup și îngrijire.

7 produse au fost promise în această ediție a cutiei. Un brand pe care nu l-am mai încercat până acum, A’pieu, a fost prezent cu două produse. Primul dintre ele este un ser pentru ten ce conține 99,9% Centella Asiatica și Madecassoside cu rol de a calma și vindeca pielea, de a trata eczeme, cicatricile si semnele post-acneice, cel de-al doilea produs este un pachet de șervețele cu loțiune tonică ce calmează pielea, reduce impuritățile și controlează excesul de sebum datorită extractului de frunze de copac de ceai. Am mai încercat produse Innisfree, dar de un demachiant pentru ochi și buze cu ulei din semințe de mere nu am mai auzit până acum și mi-a stârnit curiozitatea.

IMG_20200312_161619

Pentru multe momente de răsfăț au fost pregătite 3 tipuri de măști pentru ten. De la Dr. Jart am încercat un produs despre care am spus mai multe aici, iar când am vazut o mască de la același brand am rămas surprinsă. Aceasta este Dermask Shaking Rubber Shot Elastic ce promite să îmbunătățească elasticitatea și fermitatea tenului. Este o mască atractivă datorită ambalajului care este și recipientul în care trebuie amestecate ingredientele din acesta. Cei de la Tony Moly sunt cunoscuți pentru produsele lor cu ambalaje simpatice asemenea acestei măști prezente în OMG Box. Aceasta este în formă de banană și conține extracte naturale din banane și vitamina A ce luminează, calmează și hidratează pielea peste noapte. Ultima mască este Hello, New Me de tip șervețel de la Boys’n Berries cu extract de papaya, ce exfoliază ușor tenul fără să apară iritații. Am încercat câteva din măștile din această gamă și sunt foarte calitative, materialul are dimensiunea perfectă pentru ten fiind și confortabilă, este îmbibată în mult ser și face ca tenul să arate minunat.

IMG_20200312_161457

Ultimul produs este un accesoriu foarte util pentru aplicarea machiajului și realizarea pașilor din rutina de îngrijire, fiind vorba de o bentiță de păr de la Double Dare. Are un material moale de pluș care e confortabil și care ține bine firele de păr departe de ten. Aveam nevoie de un astfel de accesoriu pentru că oricum mi-aș prinde părul tot sunt șuvițe care ajung pe piele când aplic diferite produse.

IMG_20200312_161508

Conceptul acestei cutii mi se pare foarte drăguț și amintește în luna femeii că indiferent de cât de ocupate suntem cu jobul, pasiunile, treburile casnice și îngrijirea celor dragi trebuie să nu uităm să avem grijă de noi, să ne iubim și să ne oferim momente de răsfăț și îngrijire.

Conținutul OMG Mystety Box din lunile anterioare: Noiembrie, Decembrie, Ianuarie și Februarie.

Tu câtă grijă ai de tenul tau? Îți oferi momente de răsfăț și relaxare chiar dacă programul tau este încărcat ?

Îți multumec pentru vizită.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.