MAKEUP · REVIEWS · SKIN CARE

CELE MAI ÎNDRĂGITE PRODUSE PIXI BEAUTY BY PETRA

Bună, draga mea!

În articolul de astăzi îți voi prezenta câteva produse de îngrijire și machiaj care au intrat la începutul acestui an în colecția mea. Dacă mă urmărești pe rețelele de socializare ai văzut prezentarea primului pachet de la Pixi Beauty, un brand din Marea Britanie a căror produse de îngrijire a pielii sunt disponibil online și în magazinele fizice Sephora.

Produsele Pixi sunt foarte populare în online și aveam în plan să încerc unul dintre cele mai lăudate produse, tonerul cu acid glicolic, cât de curând. Cei de la Pixi by Petra mi-au citit gândurile și mi-au trimis un pachet cu cele mai iubite produse de îngrijire și machiaj cu ocazia împlinirii a 20 de ani. Într-o cutie mare și frumoasă am descoperit 3 produse de îngrijire și 4 pentru machiaj.

IMG_20200305_121714

M-am bucurat să găsesc exact produsul pe care plănuiam să îl testez și anume Glow Toner cu 5% acid glicolic într-o varianta de 100 de ml. Am introdus acest toner în rutina mea de seara și am observat că îmi exfoliază tenul ușor făcând ca acesta să fie mai luminos. Un produs pentru hidratare pe care îl voi începe în câteva zile este crema cu ceramide și ulei de trandafiri, Rose Ceramide Cream, care promite hidratare îndelungată. Un produs pe care l-aș numi multifuncțional este Glow Mist cu extract de propolis și ulei de argan. Acest produs se poate aplica pe ten pentru luminozitate și hidratare, peste machiaj pentru un efect de strălucire sau pentru reîmprospătare, pe păr pentru luminozitate și strălucire.

IMG_20200305_122424

Printre produsele de machiaj se afla un creion foarte pigmentat, cremos, foarte rezistent, chiar și la apă din gama Endless Silky Eye Pen în nuanța Black Noit, împreună cu 2 produse pentru buze. Acestea fiind un ruj lichid mat în nuanța Pleasing Pink din gama Matte Last și un gloss cu efect de mărire a buzelor în nuanța Petal Ice din gama Lip Lift Max, ambele fiind hidratante și confortabile pe buze. În poza de mai jos poți vedea nuanțele și cât de pigmentate sunt aceste produse.

IMG_20200305_123109

IMG_20200305_123120

Vedeta coletului este paleta Reflex Light cu 12 nuanțe cremoase și pigmentate. Această paletă conține în totalitate farduri sidefate fiind nevoie și de câteva nuanțe mate pentru a realiza un machiaj. Nuanțele sunt superbe și s-au aplicat foarte bine cu degetul în swatchuri, fiind pigmentate și foarte strălucitoare.

IMG_20200305_123606

IMG_20200305_124135

Mă bucur să adaug la colecția mea produsele de machiaj care sunt foarte pigmentate și pe care le voi pune la treaba în machiajele pe care le vei vedea pe Facebook și Instagram. Despre produsele de îngrijire voi spune mai multe după ce le voi testa o perioadă mai lungă pentru a îmi forma o părere.

Ai încercat produse Pixi? Dacă da, care sunt acestea?

Îți mulțumesc pentru vizită.

One thought on “CELE MAI ÎNDRĂGITE PRODUSE PIXI BEAUTY BY PETRA

  1. Încă nu am incercat produsele de la pixi dar cu siguranta le voi incerca si eu 😘😘😘

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.