HAUL · MAKEUP · SKIN CARE

OMG MYSTERY BOX ÎN LUNA IUBIRII

Bună, draga mea!

Îți doresc o primăvară frumoasă, plină de zâmbete și momente minunate!

Omg Mystery Box a fost lansat și în luna Februarie așa cum Makeup Shop ne-a obișnuit în utimul timp. Cutia a fost lansată pe 23 Februarie și a dispărut în câteva minute fiind foarte dorită de multe doamne și domnișoare. Înainte de lansare a fost anunțat numărul de produse din aceasta, mai exact 6 produse full size. Am reușit și eu să pun mâna pe cutia pregătită pentru luna iubirii și a ajuns la mine la mijlocul săptămânii trecute. Din păcate pentru mine au fost câteva zile pline de activități așa că de-abia astăzi îți pot prezenta conținutul acestei cutii.

IMG_20200227_162807

Am deschis cu mare curiozitate și emoție această cutie și am fost bucuroasă să descopăr 2 produse pe care mi le doream și pe care plănuiam să le comand curând de pe Makeup Shop. Primul dintre acestea este Triple The Solution BB Cream-ul de la Lioele, un produs coreean foarte lăudat în online care promite să calmeze și să hidrateze pielea oferind o acoperire mare și un finish semi-mat, dar care în același timp protejează tenul de razele UVA și UVB datorită factorului de protecție 30. Cel de-al doilea produs este noul burețel de machiaj de la Boys’n Berries pentru aplicarea produselor cremoase, dar și a celor pudră. Cel mai drăguț aspect este că fiecare burețel este unic datorită designului de marmură.

IMG_20200227_162943

Următoarele produse sunt tot pentru machiajul tenului. S-a ascuns în OMG Box o paletă de corectoare cremoase în nuanța Light de la NYX. O paletă ce poate fi folosită pentru a acoperii cearcănele, coșurile, petele sau cicatricile, dar se poate folosi și pentru a ilumina anumite zone sau pentru conturarea feței cu nuanțele închise. Brandul Milani a fost prezent și în această lună prin pudra iluminatoare în nuanța Beauty’s Touch. La prima privire aș spune că este un fard de obraz cu particule iluminatoare, dar îl voi vedea cum se aplică pe ten.

IMG_20200227_163130

Nici în această lună nu putea să lipsească o paletă cu farduri de pleoape din cutia misterioasă, Oh So Special de la Sleek fiind paleta din luna Februarie. Cu farduri mate și sidefate în nuanțe neutre care sunt perfecte pentru machiaje de zi sau de seară. Ultima surpriză din această cutie este un ruj lichid cremos de la Kiss în nuanța Topless, promite o textură satinată și catifelată ce oferă hidratare buzelor pe parcursul zilei.

IMG_20200227_163334

Conținutul cutiei a fost de 300 de lei în timp ce am plătit pentru ea 99 de lei ca în fiecare lună. Am avut norocul ca și în această lună să descopăr în OMG Box produse pe care mi le doream și pe care de-abia aștept să le testez și să vă vorbesc despre ele. Sunt curioasă ce surprize vor pregăti cei de la Makeup Shop pentru următoarele luni.

Dacă îți dorești și tu OMG Box-ul următor trebuie să urmărești atent paginile de Instagram OMG Box și Makeup Shop pentru că nu este dezvăluită data lansării acestei cutii. Produsele sunt disponibile pe site-ul Makeup Shop.

Cum ți se par produsele din această lună? Ai avea curajul să comanzi o cutie misterioasă?

Îți mulțumesc pentru vizită.

2 thoughts on “OMG MYSTERY BOX ÎN LUNA IUBIRII

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.