MAKEUP · REVIEWS

GLOSSY POSSE – GLOSS BOMB KIT – FENTY BEAUTY

Bună, draga mea!

Dacă ai urmărit seria Blogmas știi cât de mult îmi plac produsele de buze așa că și astăzi îți voi prezenta câteva produse din această zonă. Odată cu unul dintre calendarele advent pe care le-am deschis în anul ce a trecut am strecurat și un kit de produse de la Fenty Beauty.

Pe acesta l-am găsit pe Boots la un preț de aproximativ 160 de lei, iar mai târziu am văzut că a fost adus și la noi în magazinele Sephora la aproximativ 180 de lei.

IMG_20191130_123930

Setul este format din 5 nuanțe de glossuri din gama Gloss Bomb care sunt frumos așezate într-o cutie metalică elegantă, 4 dintre acestea se găsesc în ediție limitată în acest set, iar ultima este cea mai iubită nuanță. Glossurile au o formulă strălucitoare și hidratantă datorită untului de shea din compoziție și cu o textură non – lipicioasă. Aroma glossurilor este descrisă ca fiind cea de vanilie, dar mi se pare că se aseamănă mai mult cu cea de ciocolată caldă de la plic.

IMG_20191130_124022

Cele 5 nuanțe sunt:

 • Pretty Please – o nuanță de roz care pare puternică în sticluță, dar care este foarte subtilă datorită formulei, are particule de sclipici mai mari.
 • Fu$$y – este una dintre cele mai vândute nuanțe din această gamă. Este o nuanță de nude ușor piersică, foarte frumoasă și foarte ușor de purtat ca atare sau peste un creion de buze în altă nuanță.
 • Confetti – un gloss transparent cu particule verzi albăstrui care se vede senzațional peste un creion nude, dar care poate fi purtat și ca atare. Poate fi ușor confundat cu nuanța Diamond Milk la care particulele de sclipici sunt aurii.
 • Hot Chocolit – o nuanță de nude mai închisă cu particule mai mici de sclipici.
 • Cheeky – încă o nuanță care pare puternică în sticluță, dar este destul de subtilă pe buze. Este o nuanță piersicie cu particule aurii care arată foarte bine.

Pe lângă ambalajul atrăgător, primul aspect care m-a atras la aceste glossuri a fost aroma lor. La prima utilizare am aflat și că aceasta persistă după aplicare și aveam să întâlnesc formula foarte hrănitoare, lejeră și nelipicioasă. Buzele sunt sclipitoare și arată mai pline când una dintre aceste nuanțe este aplicată.

IMG_20191130_124546

Aici poți vedea un clip scurt în care aplic pe buze toate nuanțele din acest set cu mini Gloss Bomb.

Posibil să mai găsiți acest set în magazinele fizice Sephora, dar cu siguranță găsiți 3 nuanțe disponibile din colecția permanentă printre care și nuanța Fu$$y.

Ai încercat aceste glossuri sau produse Fenty Beauty?

Îți mulțumesc pentru vizită.

23 thoughts on “GLOSSY POSSE – GLOSS BOMB KIT – FENTY BEAUTY

 1. Imi doresc sa incerc macar un produs de la Fenty Beauty, am vazut ca tot mai multa lume le recomanda.

  Like

 2. Vai cum arata paleta asta e foarte frumoasa, si nuantele sunt interesante insa eu prefer ceva mai opac

  Like

 3. Ce dragute sunt! Nu le-am incercat pentru ca nu prea folosesc gloss… Nu ma simt bine cu el pe buze 😁

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.