HAUL · MAKEUP

OMG MYSTERY BOX – SURPRIZE LA ÎNCEPUT DE AN

Bună, draga mea!

La începutul acestei săptămâni a ajuns la mine coletul de la Makeup Shop cu OMG Box-ul din această lună. Tema acestei luni a fost “New Year, New Makeup” și am așteptat cu nerăbdare lansarea fiind curioasă de produsele care au fost pregătite pentru această temă. Prețul cutiei a fost de 99 de lei la fel ca în celelalte luni și stocul s-a epuizat în 5-6 minute. Mai multe detalii despre OMG Box vei găsi la sfârșitul acestui articol, dar până acolo să vedem conținutul cutiei pe luna Ianuarie.

IMG_20200121_160227

Produsele au venit în aceeași cutie simpatică și albastră cum ne-am obișnuit, fiind foarte bine împachetate pentru a nu se deteriora în timpul transportului. Primul produs care mi-a atras atenția este unul pentru îngrijirea tenului și anume serul Super Moisture Hyaluronic acid Dr. Ampoule de la Lioele cu un conținut ridicat de acid hialuronic ce oferă hidratare intensă și de durată tenului. Eu folosesc un ser cu acid hialuronic (pe care l-am prezentat aici) în rutina mea și îmi place cum se simte tenul de când îl folosesc, curând voi încerca și această variantă de la Lioele și voi reveni cu păreri. Tot de la Lioele am găsit și 2 mostre care au fost prezente în toate cutiile de până acum.

IMG_20200121_160803

Trecem acum la produsele de machiaj. Am găsit un kit pentru sprâncene de la Milani care conține un iluminator pentru arcadă și două nuanțe pentru conturarea sprâncenelor, una mai deschisă pentru prima parte și cea mai închisă pentru coada sprâncenei. Pe lângă acestea setul are 2 pensule mici și o mini pensetă. De la Kiss am găsit o pereche de gene false cu un aspect natural modelul Daisy din gama Blooming Lash. Par mai ușor de purtat decât cele primite în primul OMG Box, dar le voi încerca într-un machiaj și voi reveni cu imagini și păreri. Tot pentru zona ochilor am găsit în cutie și eyelinerul lichid Flick Pro de la Boys’n Berries. Acesta promite să fie foarte pigmentat, cu aspect mat și rezistent la apă și la transfer.

IMG_20200121_160944

Am gasit și 2 produse pentru buze care nu puteau lipsi din cutie. Primul este un produs necunoscut pentru mine, acesta fiind un ruj lichid în nuanța Spectrum din gama The Queen Creamy de la Kiss. Nuanța este un mov nebun care îmi amintește de un produs de la Sleek din ziua 15 de Blogmas. Rujul promite o culoare bogată și opacă, miros aromat, textură satinată, cremoasă și catifelată, oferind hidratare și confort buzelor pe perioada purtării. Cel de-al doilea ruj este tot unul lichid mat în nuanța Exotic din gama Lip Lingerie de la NYX. Mă bucur mult că l-am primit în această cutie deoarece este una dintre nuanțele mele preferate pe care nu o aveam în variantă full size până acum. Are o formulă mată care usucă puțin buzele, dar este foarte rezistent. Poți vedea nuanța acestuia aici.

IMG_20200121_161113

Vedeta acestei cutii este cu siguranță paleta Colour Carnage de la Sleek. Eu mai am câteva palete de la ei care îmi plac foarte mult, nuanțele se estompează frumos între ele și sunt la un preț foarte bun. Paleta din această cutie conține 12 nuanțe cu texturi mixte, fiind versatilă pentru machiaje de zi și de seară. Nuanțele mate mă duc cu gândul la vară și machiaje colorate, iar nuanțele sidefate sunt frumoase și potrivite pentru machiaje elegante sau îndrăznețe.

IMG_20200121_160625

În OMG Box-ul din luna Ianuarie am găsit 7 produse în format full size prețul acestora ajungând la 267 de lei. Eu zic că și această cutie a meritat pretul ei fiind plină de produse interesante, destul de noi în portofoliul Makeup Shop. Mă bucur că am reușit să pun mâna pe ea pentru că nu m-a dezamăgit.

Poți vedea produsele din prima cutie aici, iar din cea de-a doua aici.

Cutia OMG Mystery Box este lansată în fiecare lună pe siteul makeupshop.ro la prețul de 99 de lei într-un număr limitat de 100 de cutii. Conținutul acesteia este secret la fel ca data la care se lansează. Pentru a fi la curent cu surprizele OMG Box, dar și cu noutățile Makeup Shop te invit să îi urmărești pe conturile de Instagram.

Sunt curioasă să aflu cum ți s-a părut conținutul cutiei din această lună așa că aștept părerea ta în secțiunea de comentarii.

Îți mulțumesc pentru vizită.

9 thoughts on “OMG MYSTERY BOX – SURPRIZE LA ÎNCEPUT DE AN

  1. Mystery Boxul acesta imi face si mie cu ochiul!! Tare faine produsele pe care le-ai primit. Paleta are niste culori dementiale. 😍😍😍

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.