MAKEUP · REVIEWS

SET DE FRUMUSEȚE – FARMASI

Înainte de Crăciun am fost surprinsă să primesc încă o cutiuță superbă de la Farmasi, aceasta devenind primul cadou de sub bradul meu. V-am mai povestit despre produsele lor aici și am realizat și un machiaj cu acestea pe care îl puteți urmări aici.

IMG_20200114_151742

Așa cum vă spuneam și data trecută, cutiile de la Farmasi sunt cele mai simpatice și te cuceresc încă din prima clipă. În această cutie superbă cu modele de Crăciun am primit 2 produse de machiaj, o ojă și un portfard.

Portfardul este auriu sclipitor perfect pentru perioada sărbătorilor, încăpător și foarte util. Oja este din colecția Nail Color Nude, nuanța pe care eu o am este 03 Ballerina și promite să reziste până la 7 zile. Mi se potrivește foarte bine, obișnuiesc să folosesc această nuanță primăvara pentru manechiură și pe tot parcursul anului pentru pedichiură.

IMG_20200114_151751

Cele 2 produse de makeup sunt: un ruj lichid și o mascara. Rujul lichid este numărul 203 Au Natural, o nuanță asemănătoare cu cea a ojei, care este foarte ușor de purtat. Îmi place formula acestor rujuri, nu usucă buzele și sunt foarte rezistente. Mascara se numește Zen, are o periuță de silicon care promite să separe genele, să le definească oferind alungire și volum în timp ce hrănește genele datorită vitaminei E din compoziție. Nu am testat încă această mascara pentru că o am deschisă pe cealaltă pe care o puteți vedea în clip.

IMG_20200114_151802

Aceste cutiuțe au fost disponibile pe site-ul Farmasi, dar puteți găsi produsele și separat la prețuri foarte bune. Vă recomand să achiziționați produsele Farmasi de pe site, prin reprezentanții lor sau chiar să deveniți voi reprezentanți pentru a putea fi la curent cu ultimel noutăți, dar și cu cele mai bune produse Farmasi.

Ai încercat sau te tentează să încerci produse Farmasi?

Îți mulțumesc pentru vizită.

13 thoughts on “SET DE FRUMUSEȚE – FARMASI

 1. Mi-a placut mult cutiuta de Craciun, tocmai am facut o manichiura cu oja asta frumoasa 🙂

  Like

 2. Vreau neaparat sa folosesc rujurile mate de la Farmasi, culorile sunt exact pe gustul meu. Trebuie sa ma mobilizez si sa pun o comanda pe site, reprezentati nu cunosc.

  Like

 3. Chiar acum am testat și eu pentru prima dată produse Farmasi, iar rujul și lacul de unghii au fost pe lista de must try. Acum chiar va trebui să le iau.

  Like

 4. Pe placul meu culorile! 🙂
  Am câteva produse de la Farmasi și sunt bune.
  Mulțumesc pentru recomandare!

  Like

 5. Imi place cum arata si ce promite kit-ul asta. Rimelul trebuie sa-l incerc si eu neaparat

  Like

 6. Am folosit doua produse de la Farmasi și mi-au plăcut. O sa mai cumpar produse de la ei, au un pret bun si sunt calitative.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.