HAIR · SKIN CARE

VOLUM ȘI STRĂLUCIRE – WASH&GO

Hidratarea părului este și ea foarte importantă în această perioadă rece. La fel ca tenul sau pielea de pe restul corpului și părul are de suferit din cauza temperaturilor scăzute, așa că trebuie să îi acordăm și lui o atenție deosebită. Pentru această perioadă îți recomand să alegi șampon și balsam de păr cu formulă hidratantă și să aplici măști hidratante de cel puțin două ori pe lună. Pe lângă îngrijirea părului ținem foarte mult și la stilizarea acestuia, suntem femei și ne dorim ca întotdeauna să fim frumoase și să arătăm bine. Astăzi îți voi prezenta două produse de la Wash & Go pe care le-am încercat în ultimul timp.

IMG_20191011_115125

Primul dintre cele două produse este șamponul uscat cu aromă de iasomie, ușor de folosit între spălări sau atunci când părul nu se așază așa cum vrem. Reîmprospătează părul în timp ce oferă volum, iar formula lui se absoarbe destul de repede fără să lase reziduri albe. Singurul aspect care nu este pe placul meu este aroma, mi se pare puțin innecăcioasă pentru gustul meu, dar aceasta dispare după câteva minute.

IMG_20191011_115106

Dacă relația mea cu șamponul uscat este cu sentimente mixte, cel de-al doilea produs m-a cucerit și îmi place să îl folosesc mai des. Este vorba de un elixir pentru toate tipurile de păr cu amestec de uleiuri de Argan, Camelie și Migdale ce asigură strălucire intensă. Acest produs poate fi folosit în 3 moduri: înainte de spălare sub formă de tratament hrănitor, după spălare pentru a face părul mătăsos sau pe părul uscat pentru a îl aranja și a îi oferii strălucire . Îmi place să pun 3-4 pompițe și să încălzesc produsul între palme înainte de a îl aplica pe păr. Îl folosesc după baie, pe părul umed pentru a îl ajuta să se aranjeze și pe părul uscat ori de câte ori simt nevoia. Cantitatea aplicată este diferită în funcție de lungimea și grosimea firului de păr, fiind un ulei poate încarca părul dacă este aplicat într-o cantitate prea mare.

IMG_20191011_115112

Wash & Go este un brand care ține pasul cu nevoile părului și care a lansat multe produse interesante în ultima perioadă. Am mai vorbit despre două astfel de produse pe care încă le folosesc în rutina părului meu într-un alt articol pe care îl poți citi aici.

Știai de aceste produse de la Wash & Go?

Îți mulțumesc pentru vizită.

14 thoughts on “VOLUM ȘI STRĂLUCIRE – WASH&GO

 1. Uite ca nu știam ca și cei de la Wash&Go au șampon uscat. M-ai făcut curioasa, mai ales de elixir. Acum ceva vreme îmi placeau mult șampoanele de la Wash&Go

  Like

 2. Pana acum nu stiam de existenta acestor produse. Wash&Go este o marca ce imi place si la care apelez cu drag cand vreau o schimbare.

  Like

 3. Nu stiam de aceste produse, nu le-am folosit inca, dar in general cu produsele Wash&Go ma inteleg foarte bine

  Like

 4. Chiar n-m mai folosit de ceva vreme produsele lor…era o perioada cand numai cu acest sampon ma spalam !

  Like

 5. Wash & Go nu am mai folosit de foarte mult timp, nu stiam ca au si sampon uscat, chiar am sa caut prin magazine

  Like

 6. Nu am mai folosit produse Wash&Go de foarte mult timp. Chiar mi-ar placea sa le incerc pe acestea. Mi-au mai atras atentia de cateva ori.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.