MAKEUP · REVIEWS

2 PRODUSE MAYBELLINE PENTRU UN MACHIAJ PERFECT ȘI REZISTENT

Testarea produselor de machiaj rămâne una dintre pasiunile mele și în acest an, mai ales când este vorba de branduri drugstore care promit o rezistență îndelungată machiajului, dar și o demachiere ușoară a acestuia. Datorită campaniei Maybelline desfășurată pe BuzzStore m-am putut juca puțin cu 2 produse: Mascara Snapscara și eyelinerul Tattoo Liner. Produse despre care vă voi spune mai multe astăzi.

IMG_20191206_114937

Snapscara Maybelline
Am văzut Snapscara în online încă de când a apărut pe piață, am auzit câteva păreri bune despre ea și m-a atras forma periuței în primul rând. Nu apucasem să o achiziționez însă pentru că aveam altele care așteptau să le testez și am fost încântată când am fost selectată pentru a o încerca. Așa că am pus mascara la treabă pentru a îmi face o părere despre ea.

Snapscara promite o aplicare ușoară, cu o formulă rezistentă fără ceară și pigmenți de culoare ce oferă definire genelor fără a le încărca de produs, care oferă un volum curat și natural genelor. La sfârșitul zilei aceasta este ușor de îndepărtat fără a lăsa reziduuri sub ochi și fără a se întinde. Aplicarea se realizează ușor datorită periuței care este ușor curbată și care se îngustează la vârf pentru a fi cât mai precisă și a ajunge și la genele mai mici din partea interioară a pleoapelor.

IMG_20191206_114945_1

Genele sunt foarte lungi și frumos definite, iar vârful periuței mă ajută să ajung și la genele din colțul interior oferind astfel un aspect complet ochilor.

Eyeliner lichid Tattoo Liner

Este primul eyeliner lichid semipermanent cu o aplicare precisă și rezistență până la 36 de ore. Aplicatorul este flexibil cu un vârf precis ce oferă o cantitate constantă de produs în timpul aplicării. Produsul are o formulă lichidă de un negru intens care se usucă destul de repede. Aceasta este rezistentă, chiar și la transpirație sau o ușoară ștergere, dar care se îndepărtează ușor la sfârșitul zilei cu ajutorul unei dischete demachiante care se ține câteva secunde pe pleoapă înainte de a masa ușor zona ochilor.

IMG_20191206_115023

De-a lungul timpului am încercat mai multe produse Maybelline care m-au mulțumit luând în calcul raportul calitate – preț. În ultimul timp au lansat multe produse bune care concurează cu produse de la branduri mai scumpe. Cele două produse prezentate astăzi sunt potrivite pentru un machiaj cu accentul pe ochi, pentru un cat eye îndrăzneț și rezistent.

Produsele Maybelline le găsiți în magazine la standurile de machiaj sau online pe mai multe site-uri. Dacă sunteți interesate de aceste produse trebuie să știți că găsiți mascara Snapscara la aproximativ 30 de lei, iar eyeliner-ului lichid Tattoo Liner la aproximativ 40 de lei.

Ai încercat aceste produse? Care sunt produsele tale preferate de la Maybelline?

Îți mulțumesc pentru vizită.

18 thoughts on “2 PRODUSE MAYBELLINE PENTRU UN MACHIAJ PERFECT ȘI REZISTENT

 1. Le-am tot vazut in online, si cu prima ocazie le cumpar sa vad daca mi se potrivesc ❤️

  Like

 2. Folosesc eyeliner zilnic la machiajul meu,dar tip carioca n-am mai folosit de mult, poate ii dau si eu o sansa acestuia

  Like

 3. Nu am încercat aceste două produse, dar dat fiind faptul că am citit numai păreri pozitive despre ele, cu siguranță le voi achiziționa și eu pe viitor.

  Like

 4. Tușul îmi place maxim, este foarte rezistent, de abia vine jos și la demachiere. 😊

  Like

 5. Nu am încercat aceste produse, dar îmi place ce am citit despre ele și voi ține cont de acest lucru, în viitor.

  Like

 6. Par doua produse de beauty care mi s-ar potrivi si mie. Eyelinerul si mascara sunt printre preferatele mele pentru un look reusit!! 😘

  Like

 7. Pe astea nu le-am incercat. Preferatele mele de la ei sunt fondul de ten si rujul mat din gama Superstay.

  Like

 8. Din pacate am folosit destul de putine produse de la Maybelline si chiar mi se par interesante acestea

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.