HAUL · MAKEUP

CUMPĂRĂTURI DE BLACK FRIDAY

Bună, draga mea!

La mulți ani! Îți doresc un an nou plin de momente frumoase, oameni speciali și dorințe împlinite.

Pentru a menține tradiția la început de an vorbim puțin despre cumpărăturile de Black Friday, deși a trecut destul de mult timp de la el. Acest articol s-a lăsat mult așteptat, la fel ca una dintre comenzi. Am găsit cateva produse care m-au atras și câteva reduceri foarte bune așa că am plasat 3 comenzi cu produse de makeup.

Prima comandă a fost la Glittero. Când am fost la târgul Makeup Fest am văzut cea mai recentă lansare a lor, pudra de orez pentru fixarea machiajului. Mi-am achiziționat acestă pudră de Black Friday pentru că a avut un preț foarte bun fiind 65 lei de la 99,90. Aceasta promite să nu încarce tenul, să ofere o rezistență îndelungată machiajului și este în cantitate de 40g. Am ales și o forfecuță de cuticule care a fost 26 de lei de la 35, iar pentru a completa comanda am ales o pereche de gene false numarul 025 care a fost 8 lei de la 20 lei.

IMG_20191130_134826

Am dat o comandă și pe Makeup Shop, site-ul meu preferat. De aici mi-am luat pigmenții din gama Extasy Duo – Chromatic și încă un glitter în nuanța Orion din gama Glitterland de la Boys’n Berries. Am completat comanda cu 3 pensule tot de la Boys’n Berries, 2 pentru fardul de pleoape și una pentru aplicarea iluminatorului. Toate au avut prețuri bune și erau deja pe lista de dorințe, mai ales pigmenții care au nuanțe și reflexii absolut superbe.

IMG_20191130_133051

IMG_20191130_133604

Mi-am comandat și un dispozitiv Foreo pentru curățarea tenului de pe Best Value, dar acesta nu a mai ajuns, așteptarea lui fiind motivul pentru care acest articol apare așa de târziu. Îmi doream să încerc acest produs și să văd ce beneficii aduce tenului meu, dar voi aștepta următoarele reduceri pentru a îl achiziționa.

Ultima comandă și cea mai frumoasă a fost la Ama Pigments. Au avut prețuri foarte bune la toate gamele de pigmenți și mi-am ales și eu 35 de pigmenți superbi pe care de-abia aștept să îi combin în machiajele mele.

IMG_20191130_125947

IMG_20191130_130841

Odată cu aceste cumpărături, colecția mea de produse este completă. Îmi propun ca în acest an să consum mai multe produse înainte de a îmi achiziționa altele.

Tu ce ți-ai achiziționat de Black Friday?

Îți mulțumesc pentru vizită și sper ca și în acest an să fi alături de mine și să urmărești articolele pe blog.

19 thoughts on “CUMPĂRĂTURI DE BLACK FRIDAY

 1. un an nou bun si sanatos plin de reusite sa ai🤗 nu am luat nimic de Black friday, doar acum 4ani am luat covorul la jumatate de pret si cam atat😅

  Like

 2. La multi ani si la cat mai multe cumparaturi inspirate si in 2020! Eu de Black Friday nu am cumparat nimic, dar imi fac cu ochiul pigmetii alesi de tine de la Ama Pigments. Imi pare rau ca nu ti-a mai ajuns dispozitivul Foreo. Si eu sunt curioasa in legatura cu el.

  Like

 3. Eu de Black Friday mi-am luat chestii pentru laptop. Avea nevoie de un upgrade, asa ca restul au fost puse pe pauza.

  Like

 4. Wow cate produse faine ti-ai luat!! Pigmentii AMA par geniali!! ❤ De produsele de la Boys'n Berries nici nu mai zic.. Salivez aici! 😍😍

  Like

 5. Eram convinsa ca ti-ai cumparat cosmetice. Ti-ai facut ceva provizii! Sa le folosesti cu drag!

  Like

 6. Wow, ce fain arata pigmentii, nu folosesc genul acesta de produse, dar m-ai facut curioasa.

  Like

 7. Cate nebunii ti-ai cumparat ❤ Eu mi-am cumparat de Black Friday pe langa cosmetice, o geanta tare draguta si un aparat de cafea, ahh si multe hainute :))

  Like

 8. Mi-am cumparat atat de multe produse boys and berries ca pe cand am ajuns pe siteul ama nu mi-au mai ramas bani de cheltuit 😂😂 dar am auzit ca sunt super faine

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.