ADVENT CALENDAR 2019 · MAKEUP

BLOGMAS #23

Bună, draga mea!

Mi-am petrecut trei sferturi din această zi la diferite cumpărături și am amânat publicarea Blogmas-ului cu numărul 23, dar pentru că suntem pe ultimele zile și pentru că sigur și tu aștepți să vezi ce surprize au fost ascunse în spatele ușilor de astăzi am ales să scriu repede acest articol. Cu o zi înainte de a încheia această serie calendarele ne acoperă cu sclipici, pentru că indiferent de locul în care ne petrecem sărbătorile trebuie să strălucim.

Primul produs de astăzi este de la NYX din gama Glitter Brillants. Un glitter foarte simpatic în nuanța Bronze. Cel de-al doilea produs este tot de la NYX, un ruj clasic care poartă numele de Siren și este o nuanță frumoasă de burgund.

Ultimul produs de astăzi este de la Sleek și este un produs cu sclipici, mai exact un glitter eyeliner cu particule aurii perfect pentru machiajele glam din această perioadă.

IMG_20191221_114512

Cu siguranță în machiajul meu își va face loc un produs cu sclipici pentru că am făcut o pasiune pentru astfel de produse în ultimul timp.

Pentru că suntem pe ultima suta de metri cu această serie am pregătit o surpriză pentru cei care au fost alături de mine și care m-au urmărit în fiecare zi. Vă voi spune mai multe mâine, în ultimul articol din Blogmas.

Ai purta un machiaj realizat cu sclipici?

Îți mulțumesc pentru vizită.

One thought on “BLOGMAS #23

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.