ADVENT CALENDAR 2019 · MAKEUP

BLOGAMS #22

Bună, draga mea!

Suntem în ultimele zile în care ne răsfățăm buzele cu texturi diferite și interesante și le îmbrăcăm în culori de sărbătoare. Clasicul roșu mat sau cel metalizat, dar și cel cu multe particule sclipitoare sau nuanțe mai îndrăznețe de mov așteaptă să fie incluse în machiajele de sărbători din acest an.

Calendarul pătrat de la NYX mi-a oferit un produs cu foarte multe particule sclipitoare pentru buze, acesta face parte din gama Glitter Goals. Nuanța Shimmy este un roșu foarte drăguț, partea interesantă este că particulele de sclipici își fac apariția când se tapotează buzele între ele. În calendarul de 24 de rujuri am găsit un ruj lichid din gama Suede tot o nuanță de roșu superb care poarta numele Kitten Heels de această dată.

Și calendarul de la Sleek mi-a oferit tot un ruj astăzi. Gama din care acesta face parte este Matte Me Metallic, iar nuanța este Platinised Plum, un mov cu irizații interesante.

IMG_20191221_113652

Nuanța Kitten Heels mi se pare foarte frumoasă și cred că este o opțiune potrivită pentru ziua de Crăciun sau pentru noaptea dintre ani în care trebuie să purtăm neapărat ceva roșu.

Porți ruj roșu în zilele de Crăciun?

Îți mulțumesc pentru vizită.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.