ADVENT CALENDAR 2019 · MAKEUP

BLOGMAS #21

Bună, draga mea!

Zilele au trecut așa de repede și nu îmi vine să cred că suntem atât de aproape de a ne despărți de seria Blogmas din acest an. Alegem ultimele cadouri și le impachetam frumos pentru cei dragi, dar nu uităm să aruncăm o privire și spre calendarele advent și către conținutul lor.

Calendarul pătrat mi-o oferit astăzi o mascara pentru volum și alungire din gama Worth The Hype pe care nu o voi deschide încă, dar îți pot spune că periuța este una clasică, deasă și mare care promite gene lungi, dese și curbate. Cel de-al doilea calendar mi-a oferit nuanța Milan din gama Soft Matte Metallic Lip Cream. Un ruj într-o nuanță ușor rozalie și cu irizații metalice foarte frumoase.

Iar cel din urmă calendar mi-a oferit încă un produs din gama Lip Laminate, într-o nuanță de roz aprins de această dată care poartă numele Chaos. Produsul face parte din gama care oferă o pigmentație puternică cu o cantitate mică de produs și textură ca de oglindă.

IMG_20191221_113115

Cele 2 produse din gama Lip Laminate le văd potrivite pentru un ombre îndrăzneț pe buze la vară, datorită nuanțelor foarte puternice și calde.

Ai încercat mascara de la NYX?

Îți mulțumesc pentru vizită.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.