ADVENT CALENDAR 2019 · MAKEUP

BLOGMAS #20

Bună, draga mea!

Am ajuns în ultimul sfârșit de săptămână în care ne bucurăm de surprizele din calendarele advent, dar nu ne întristăm pentru că suntem foarte aproape de surprizele ce vor fi lăsate de Moș Crăciun. Dacă încă suntem indecise asupra machiajului pe care îl vom purta la prânzul special alături de cei dragi, calendarele ne oferă 3 propuneri de rujuri pentru a ne construi machiajul în jurul celui ales.

Gama Cosmic Metals și-a făcut apariția cu nuanța Metropolitan Night fiind perfectă pentru cele mai îndrăznețe și care își doresc să sclipească în această perioadă. Cea de-a doua propunere este din gama Soft Matte Lip Cream, mai exact o nuanță de nude ce poartă numele Cannes. Dacă cea din urmă ți se pare cunoscută este pentru că a mai fost prezentă zilele trecute, dar în variantă metalică.

Ultima propunere de ruj din această zi apare în calendarul de la Sleek și este nuanța Velvet Slipper din gama Matte Me. O nuanță superbă de mov potrivită pentru toamnă și iarnă.

IMG_20191218_103456

Eu încă nu m-am decis ce machiaj voi purta, dar cu siguranță voi face o postare pe blog în care să îți prezint alegerile mele.

Ce nuanță de ruj ai alege să porți de Crăciun din cele prezentate astăzi?

Îți mulțumesc pentru vizită.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.