ADVENT CALENDAR 2019 · MAKEUP

BLOGMAS #19

Bună, draga mea!

Astăzi avem în calendarele advent produse pentru toate gusturile, produse care pot realiza o parte din machiaj. Surprizele de astăzi ne duc cu gândul la machiajul pentru sărbători cu pomeți strălucitori, buze nude și accent de culoare și sclipici în machiajul ochilor. Să nu mai lungim vorba și să îți prezint descoperirile din această zi.

În calendarul pătrat am descoperit un iluminator lichid din gama Away We Glow în nuanța x. Pare o nuanță cam închisă pentru tenul meu, dar cred că poate fi folosit cu succes pe pleoape pentru o iluminare intensă. În calendarul cu rujuri de la NYX am găsit încă un ruj care se afla în favoritele mele, având deja varianta full size. Textura cremoasă și ușor de aplicat împreună cu nuanța de nude foarte drăguță care poarta numele de Whiped Caviar îl fac un produs ce nu trebuie să îți lipsească din trusa de machiaj.

În calendarul Sleek am găsit o paletă pe care o am în colecția mea încă de anul trecut când am deschis pentru prima dată un calendar advent de la acest brand. Această paletă este Storm și conține foarte multe nuanțe sidefate ce vor pune în evidență machiajul ochilor.

IMG_20191218_103400

Din păcate, din cauza ultimelor pregătiri pentru săptămâna viitoare nu am reușit să creeze un machiaj cu această paletă pentru a îți arăta propunerea mea de machiaj, dar voi reveni cu multe idei de machiaj în curând.

Folosești iluminator lichid în machiajul tău?

Îți mulțumesc pentru vizită.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.