ADVENT CALENDAR 2019 · MAKEUP

BLOGMAS #18

Bună, draga mea!

Astăzi este una dintre acele zile în care punem accent pe buze. Le îngrijim, le exfoliem și le îmbrăcăm în nuanțe simpatice de roz. Produsele de astăzi ne duc cu gândul la zilele de primăvară când se încălzește ușor și îndrăznim să purtăm nuanțe au puternice și primăvăratice. Nu uităm însă că este anotimpul în care și buzele au de suferit din cauza temperaturilor scăzute și ca îngrijirea lor este foarte importantă.

În calendarul pătrat am găsit un scrub pentru buze din gama #This Is Everything. Din această gamă am mai primit zilele trecute un balsam de buze, astfel setul de îngrijire a buzelor este complet. În cel de-al doilea calendar de la NYX am găsit un ruj lichid din gama Suede într-o nuanță dulce de roz deschis cu un nume simpatic, Tea & Cookies.

Și în calendarul de la Sleek am găsit tot un ruj într-o nuanță de roz, dar mai aprinsă. Acesta este în nuanța That’s so Fetch din gama Matte Me.

IMG_20191218_103204

Nuanțele de astăzi mă duc puțin cu gândul la zilele călduroase, dar au picat la fix în această frumoasă zi de Decembrie plină de raze de soare care ne încălzesc.

Îți îngrijești buzele cu scrub și balsam?

Îți mulțumesc pentru vizită.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.